Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother Talk Show

Sunnuntaisin kello 21:00 - 22:30
31.8.2014 alkaen

Viikon kohokohdat paketoidaan nippuun ja asukkaat joutuvat tilille tekemisistään ja sanomisistaan sunnuntain suorassa Talk Show -lähetyksessä BB-talon sohvalla. Viikon tapahtumista nähdään klippejä ja lauantain tapahtumista on luvassa lyhyt kooste. Yleensä Talk Show'n aikana on käynnissä myös häätöäänestys ja lähetyksen päätteeksi BB-talosta häädetään yksi tai useampi asukas. Häädetty asukas (tai useampi) saapuvat häädön jälkeen tuoreeltaan haastateltavaksi studion sohvalle.

Talk Show'n juontajana nähdään Mari Sainio, jolle kausi ohjelman puikoissa on jo neljäs. Marin lisäksi Talk Show'ta ovat juontaneet Vappu Pimiä, Susanna Laine ja Elina Viitanen.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Kyllä haen! - 52.2%
En tiedä, en ole vielä päättänyt - 8.7%
En varmasti hae! - 39.1%

Ääniä yhteensä: 23
Tämä äänestys on jo päättynyt : 15.05.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.