BB Plazan verkko-osoite vanhentui ja vaihtui

Suomen suurin Big Brother fanisivusto BB Plazan ongelmat eivät ota päättyäkseen. Vaikka sivuston talous saatiinkin turvattua, menetti sivusto verkko-osoitteensa sen vanhentumisen vuoksi.

BB Blaza on toiminut verkko-osoitteessa bbplaza.net, mutta osoite lopetti toimimisen tällä viikolla ja sivustolla näkyi viesti osoitteen vanhentumisesta.

Katkosta BB Plazan toiminnassa kesti muutaman päivän, kunnes Plaza palasi toimintaan uudessa osoitteessa www.bbplaza.org. Toiminnan palautumisen jälkeen ylläpitäjä rink kertoi, että domain oli todellakin vanhentunut ja ilmeisesti se oli jo kaupattu eteenpäin. Niinpä BB Plaza joutui ottamaan käyttöön uuden osoitteen, koska sivusto ei ehtinyt varaamaan vanhaa osoitetta takaisin itselleen.

Samalla uuden osoitteen käyttöönoton kanssa BB Plaza siirrettiin uudelle palvelimelle. BB Plazan toiminta jatkuu jälleen normaalisti.

Ensimmäisenä BB Plaza kertoi ongelmistaan Facebook-sivuillaan ja aiheesta on käyty keskustelua myös BB Plazan keskustelufoorumilla. Mikäli kysyttävää ilmenee BB Plazan suhteen, parhain tieto löytyy tuolta foorumista.

BB Plazan jatko turvattu - Mysteerirahoittaja pelasti suositun fanisivuston! (23.7.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.