Jussi ja Jarno valittiin johtajiksi ja vaihtoivat puolta

Sunnuntaina alkaneen Big Brotherin avausiltana alkoi jo tapahtua. Big Brother määräsi asukkaat valitsemaan johtajat Kartanolle ja Kellarille ja tämän jälkeen nämä johtajat vaihtoivat puolta.

Kun Kickoffin huuma oli haihtunut, toimitti Big Brother taloon yllätyspaketin, jonka Kellarin asukkaat olivat voittaneet katsojaäänestyksessä. Kellarin asukkaat saivat yllätyspaketista skumppaa ja villasukkia jokaiselle.

Tämän jälkeen kaikki asukkaat joutuivat osallistumaan vastuulliseen päätökseen. Kellarille ja Kartanolle piti valita johtaja. Kummankin yhteisön piti tehdä valinta keskuudestaan ja Kellari valitsi johtajakseen Jarnon ja Kartano Jussin.

Valintojen jälkeen BB hämmensi soppaa ja käski johtajien vaihtaa puolta ja näin Jarno siirtyi Kartanoon ja Jussi Kellariin. Siirrossa ei ollut suurta dramatiikkaa, vaan molemmat ottivat rennoin mielin ja suorastaan iloisena siitä, että saavat tutustua paremmin kaikkiin talon asukkaisiin. Myöskään muissa asukkaissa Jussin ja Jarnon siirrot eivät aiheuttaneet mitään tunteenpurkauksia.

BB-talon avausilta jatkui yön tunteina rauhallisissa tunnelmissa toisiin tutustuen ja matkalaukkuja purkaessa.

Lue myös:
Tässä ovat Big Brother -talon asukkaat 2014! (24.8.2014)
Big Brother 2014 on käynnistynyt - BB-talo jaettu Kartanoon ja Kellariin! (24.8.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.