Häätö 7: Janne Porkka häädettiin

Seitsemännessä häätöäänestyksessä BB-talosta häädettiin Janne Porkka. Hän hävisi häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa Aleksi Valavuorelle ja Pinja Sanaksenaholle.

Neljä asukasta nimettiin häätöäänestykseen perjantaina. Jannen, Aleksin ja Pinjan lisäksi häätöuhan alla oli Markku Pulli, joka äänestettiin turvaan suoran lähetyksen alkupuolella. Markku kävi turvapaikasta tiukkaa taistelua Jannen kanssa, mutta Janne jäi Aleksin ja Pinjan kanssa kilpailemaan taloon jäämisestä.

Kolmen viimeisen mukana olleen asukkaan kanssa tiukin tilanne oli Aleksin ja Pinjan kesken, jotka hyvin tasaisessa tilanteessa vaihtelivat häädetyn ja ensimmäisenä turvassa olleen kesken. Janne ei ollut vielä viimeisessä tilannenäytössäkään häädetyn paikalla, mutta hän putosi sinne viimeisen kahden minuutin aikana.

Lopullisissa tuloksissa Janne tuli häädetyksi 32,2 % ääniosuudella. Hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Pinjalle 0,6 prosenttiyksikön erolla. Seitsemännessä häätöäänestyksessä eniten ääniä keräsi tästä kolmikosta Aleksi, 35,0 % annetuista äänistä.

Jannen häädön jälkeen BB-taloon jäi seitsemän asukasta.

Seitsemäs häätöäänestys la 15.5.2021 - tulokset:

Aleksi Valavuori 35,0 %
Pinja Sanaksenaho 32,8 %
Janne Porkka 32,2 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä ensimmäisenä turvassa olleen Markun ääniä ole mukana.


Tulosta   Sähköposti