Viikko 1: Häätö

Ensimmäisellä viikolla BB-talosta häädettiin Pippa. Hän hävisi häätöäänestyksessä Akille, Pekalle ja Anssille.

Neljä asukasta joutui ensimmäiseen häätöäänestykseen. Asukkaat olivat neuvotelleet keskenään, että vihreän joukkueen Laura L., Ville, Lasse ja Laura R. ovat turvassa tämän viikon häätöäänestykseltä. Vihreä joukkue puolestaan joutui valitsemaan yhden joukkueen, jotka asukkaat olivat muodostuneet, suoraan häätöäänestykseen.

Vihreät valitsivat häätöäänestykseen keltaisen joukkueen Akin, Anssin, Pekan ja Pipan. Häätöäänestys käynnistyi perjantaina ja Pippa oli koko ajan häädetyn paikalla selvällä erolla muihin. Miehillä ei ollut häädön suhteen hätää koko aikana.

Sunnuntain häätölähetyksessä Aki äänestettiin ensimmäisenä turvaan, kun äänestystä oli jäljellä reilu tunti. Äänestystä jatkettiin tämän jälkeen kolmella asukkaalla, mutta äänestystilanne ei juuri muuttunut häätöäänestyksen päättymiseen mennessä.

Pippa tuli häädetyksi kerättyään 16,2 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa oli Anssi, joka voitti PIppaa 25,2 prosenttiyksiköllä. Kolmen viimeisen joukossa eniten ääniä keräsi Pekka prosenttiyksikön erolla Anssiin. Turvaan äänestetyn Akin ääniosuutta ei huomioitu, eikä kerrottu siinä vaiheessa, kun Aki äänestettiin turvaan.

Pipan häädön jälkeen BB-taloon jäi 15 asukasta.

Ensimmäinen häätöäänestys su 12.9.2021 - tulokset:

Pekka 42,4 %
Anssi 41,4 %
Pippa 16,2 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä ensimmäisenä turvassa olleen Akin ääniä ole mukana.


Tulosta   Sähköposti