Viikko 6: Anssin valinta

Kuudennella viikolla BB-talossa ei järjestetty nimeämisiä, vaan häätöäänestykseen joutuneet asukkaat ratkaistiin viikkokilpailun ja nimeämiskilpailun kautta. Kuudenteen häätöäänestykseen joutuivat Jasmiina, Anssi, Sami, Maiju ja Samir.

Viikkokilpailun voittanut sininen joukkue vältti häätöäänestyksen voitettuaan punaisen joukkueen pistein 204-202. Tämä tarkoitti sitä, että Taavi, Noora, Lasse, Juhani, Melody ja Aki olivat turvassa häätöäänestykseltä tällä viikolla.

Punainen joukkue ratkaisi nimeämiskilpailussa sen, ketkä heistä joutuvat häätöuhan alle. Nimeämiskilpailun voittaja Anssi sai valita kaksi asukasta, jotka eivät joudu häätöäänestykseen. Anssi päätti perjantaina päiväkirjahuoneessa, että hän pelastaa häädöltä Pekan ja Villen. Anssi olisi voinut pelastaa myös itsensä, mutta tätä hän ei halunnut tehdä.

Viisi muuta punaisen joukkueen asukasta Jasmiina, Anssi, Sami, Maiju ja Samir joutuivat siis häätöäänestykseen. Heistä häätöäänestyksessä vähiten ääniä saanut asukas häädetään BB-talosta sunnuntaina.


Tulosta   Sähköposti