Big Brother 24/7 - Ruutu+ 1.9.2019 alkaen

Tuttuun tapaan BB-talon tapahtumia pystyy seuraamaan ympäri vuorokauden, missä ja milloin haluaa. Tänä vuonna Big Brother 24/7 -palvelu on saatavissa vain netissä osana Nelonen Median Ruutu+ -palvelua. BB 24/7 sisältyy Ruutu+:n peruspakettiin, joka maksaa 9,95 €/kk. Uudet asiakkaat saavat lisäksi alkuun kahden viikon maksuttoman kokeilujakson, jonka voi keskeyttää tuona aikana milloin tahansa. Jos ilmaisjaksoa ei katkaise, jatkuu tilaus toistaiseksi voimassa olevana voimassa olevan hinnaston mukaisena.

Ruutu+ -tilauksen voi maksaa luottokortilla tai laskulla. Luottokortilla maksettaessa kuukausimaksu veloitetaan heti tilattaessa ja tilaus on voimassa seuraavat 30 päivää. Tilauksen voi katkaista koska vain tilausjakson aikana ja katseluoikeus jatkuu viimeisen katseluoikeuden loppuun saakka. Tilaus uudistuu automaattisesti edellisen jakson päätyttyä, jos sitä ei itse käy päättämässä.

Big Brother 24/7:aa voi katsoa useilla eri päätelaitteilla. Tietokoneen lisäksi Ruutu+ toimii ainakin Android- ja iOs-laitteilla matkapuhelimissa ja tableteissa. Ruutu+:n saa isolle näytölle monien älytelevisioiden sovelluksilla ja siirtäminen isolle näytölle onnistuu myös Chromecastilla ja Apple TV:llä. Lisätietoja Ruutu+:n päätelaitetuesta löytyy täältä.

24/7-palvelua voi kelata enimmillään kuusi tuntia taaksepäin. Soittimen aikajanalla kulkee kello vihreän pallukan päällä. Kun pallukka on äärimmäisenä oikealla, stream näyttää suoraa lähetystä ja kello näyttää nykyistä kellonaikaa. Aikajanalla voi helposti kelata haluamaansa kohtaan, jos on missannut jonkun tilanteen tai haluaa katsoa sen uudelleen, jos se vaan mahtuu tuohon kuuden tunnin aikaikkunaan.

Maksullisen sisällön lisäksi Ruudusta voi seurata ilmaiseksi Jimin ja Nelosen Big Brother -lähetykset sekä ohjelmaan liittyviä klippejä, joita tuotetaan varmasti runsaasti kauden mittaan. Jimin ja Nelosen lähetyksiä voi seurata suorana, eli samaan aikaan kuin televisiossa, vain Ruutu+ -palvelun tilaajat. TV-lähetysten tallenteet ovat katsottavissa lisämaksutta lähetysten päätyttyä.

Aikaisempien BB-kausien tapaan 24/7:aa ei voi tilata kaapeli- tai antenniverkkoon televisioon. Televisiossa Big Brotheria voi seurata ainoastaan Jimin ja Nelosen lähetyksiä.

Ruutu+ Big Brother -sivut

Lisätietoa Ruudun Big Brother -sisällöistä
Ruutu+:n hinnasto
Tilaa Ruutu+


Tulosta   Sähköposti