Big Brotherin nettisivut, sosiaalinen media ja radio

Big Brotheria voi seurata monista eri jakelukanavista kauden 2019 aikana.

Big Brother nettisivut – Bigbrother.fi

Big Brotherin tapahtumia seurataan tiiviisti tietenkin myös Big Brotherin nettisivuilla osoitteessa www.bigrother.fi. Sivuilla julkaistaan uutisia BB-talon tapahtumista ja muista Big Brotheriin liittyvistä aiheista. Lisäksi kauden alettua sivuilta löytyvät tiedot asukkaista, äänestyksistä ja kaikesta siitä, mitä Big Brotherin seuraamiseen vaaditaan.

Big Brother Suplassa ja radiossa

Nelonen Median audiopalvelu Supla tarjoaa myös Big Brother -sisältöä kauden aikana. Suplassa käynnistyy Big Brotheria käsittelevä podcast, jossa puidaan BB-talon tapahtumia torstaista sunnuntaihin 1.9.2019 alkaen. Podcastia vetävät Radio Rockista tuttu Paula "Paukki" Rinta-Kanto ja Loopin Joonas Vuorela. Podcastissä vierailee torstaista lauantaihin mm. tuotannon jäseniä, artistivieraita ja entisiä BB-asukkaita

Oletettavasti myös Big Brother on vahvasti esillä myös Nelonen Median radiokanavilla. Nelonen Median radioita ovat Radio Suomipop, Radio Rock, Radio Aalto, Loop, Helmiradio, HitMix ja Groove FM.

Sosiaalinen media ja BB-sovellus - lisätietoa tulossa

Big Brotherissa sosiaalinen media tulee olemaan isossa roolissa ja se näkyy mm. nettisivuilla olevan näyttävän some-osion muodossa. Keväällä BB:hen lupailtiin omaa mobiilisovellusta, mutta ilmeisesti tämä tarkoittaa vaan verkkosivujen mobiiliversiota, jonka voi kiinnittää mobiililaitteen aloitusnäytölle. Toistaiseksi tästä ei ole tarjolla tämän enempää tietoa. Päivitämme tiedot ajan tasalle, kun sovelluksesta on uutta kerrottavaa.

Big Brotherin viralliset sosiaalisen median kanavat ovat tänä vuonna Facebookissa ja Instagramissa.


Tulosta   Sähköposti