Julkkis-BB 24/7 – Ruutu+ 2.5.2021 alkaen

Ruudun logo. Kuva: © Nelonen Media.
Ruudun logo. Kuva: © Nelonen Media.

Tuttuun tapaan BB-talon tapahtumia pystyy seuraamaan ympäri vuorokauden, missä ja milloin haluaa. Julkkis-Big Brotherin 24/7 -palvelu on saatavissa vain netissä osana Nelonen Median Ruutu+ -palvelua.

Vuonna 2021 Ruutu+:n tuotteistus on hieman uudistunut. Jatkossa Ruutu+:sta on saatavissa halvempi versio mainoksilla ja kalliimpi versio ilman mainoksia. Halvempi versio maksaa 6,95 €/kk ja siinä nähdään ohjelmien yhteydessä rajoitetusti mainoksia, kuitenkin vähemmän kuin ilmaisversiossa. Kalliimpi versio maksaa 9,95 €/kk, jossa ei ole mainoksia muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Tilaaja voi vaihtaa paketista toiseen joustavasti myös kesken tilausjakson ja mahdolliset hyvitykset tai lisäveloitukset tehdään aina seuraavan veloituksen yhteydessä.

BB 24/7 sisältyy Ruutu+:n molempiin maksullisiin paketteihin. Uudet asiakkaat saavat lisäksi alkuun kahden viikon maksuttoman kokeilujakson, jonka voi keskeyttää tuona aikana milloin tahansa. Jos ilmaisjaksoa ei katkaise, jatkuu tilaus toistaiseksi voimassa olevana voimassa olevan hinnaston mukaisena.

Ruutu+ -tilauksen voi maksaa luottokortilla tai laskulla. Luottokortilla maksettaessa kuukausimaksu veloitetaan heti tilattaessa ja tilaus on voimassa seuraavat 30 päivää. Tilauksen voi katkaista koska vain tilausjakson aikana ja katseluoikeus jatkuu viimeisen katseluoikeuden loppuun saakka. Tilaus uudistuu automaattisesti edellisen jakson päätyttyä, jos sitä ei itse käy päättämässä.

Big Brother 24/7:aa voi katsoa useilla eri päätelaitteilla. Tietokoneen lisäksi Ruutu+ toimii ainakin Android- ja iOs-laitteilla matkapuhelimissa ja tableteissa. Ruutu+:n saa isolle näytölle monien älytelevisioiden sovelluksilla ja siirtäminen isolle näytölle onnistuu myös Chromecastilla ja Apple TV:llä. Lisätietoja Ruutu+:n päätelaitetuesta löytyy täältä. Ruutu+:n tilaukseen sisältyy Big Brotherin lisäksi paljon muita sarjoja, elokuvia ja urheilua (merkitty +-tunnuksella), mutta eivät erillismaksulliset pay-per-view-lähetykset (merkitty €-tunnuksella).

Suora lähetys BB-talosta käynnistyy sunnuntaina 2.5.2021 hetkeä ennen kauden alkua ja jatkuu siitä katkeamattomana aina kauden loppuun valojen sammutukseen saakka. Käytössä on kaksi kuvavirtaa, joita voi seurata rinnakkain samalla laitteella tai kahdella eri laitteella. Talon tapahtumia voi kelata taaksepäin, mikäli tilanne on mennyt livenä oli tai haluaa palata vielä äskettäin tapahtuneeseen tilanteeseen.

Ruutu+:n 24/7-palvelun tilaajat saavat varaslähdön Julkkis-BB:hen, sillä kamerat 24/7:ssa käynnistyvät 2. toukokuuta jo kello 20.00 ja ensimmäinen asukas astuu taloon pian tämän jälkeen ja se nähdään vain 24/7-palvelussa. Ensimmäinen asukas joutuu olemaan noin tunnin yksikseen ennen kuin hän saa kämppiksikseen muita julkkiksia, jotka astuvat taloon Nelosen suorassa lähetyksessä alkaen kello 21.00. Kaikki asukkaat paljastuvat vasta sunnuntaina.

Maksullisen sisällön lisäksi Ruudusta voi seurata ilmaiseksi Nelonen Median suoratoistokanavia, tallenteina Nelosen Big Brother -lähetyksiä sekä ohjelmaan liittyviä klippejä. Palvelussa voi palata myös kahden edelliskauden tapahtumiin ohjelmien ja klippien muodossa.

Ruutu+ Big Brother –sivut

Ruutu+:n hinnasto
Tilaa Ruutu+


Tulosta   Sähköposti