Nina, Rosa, Sanna ja Toni nimettiin toiseen häätöäänestykseen

Julkkiskausi 2021
Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Julkkiskauden ensimmäiset nimeämiset pidettiin keskiviikkona. Toiseen häätöäänestykseen nimettiin Nina Mikkonen, Rosa Meriläinen, Sanna Ukkola ja Toni Nieminen.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Näissä nimeämisissä Aleksi Valavuori oli suojassa nimeämisiltä, koska hän voitti koskemattomuuden tiistaina haastetehtävässä.

Ilman nimeämisiä häätöäänestykseen joutui Nina Mikkonen, koska hänen käsissään räjähti aikapommi tänään aamupäivällä. Ninan lisäksi häätöäänestykseen joutuivat Rosa, Sanna ja Toni. Häätöuhan alla olevasta nelikosta yksi joutuu jättämään BB-talon jo huomenna.

Nimeämiset pidettiin keskiviikkona sen jälkeen, kun Ninalle jäänyt aikapommi oli räjähtänyt. Ensimmäisten nimeämisten äänikuningatar oli Rosa, joka sai eniten pisteitä. Hänen pisteitään selittää pitkälti hänen kuorsauksensa, joka haittaa monien asukkaiden yöunia. Yksi asukkaista, joka päätyi Rosan kuorsausta käyttämään nimeämissyynä oli Roni Bäck.

Ainoana miehenä häätöäänestyksessä on Toni, joka sai pisteitä mm. sillä perusteella, että häntä ei haittaisi putoaminen tässä vaiheessa. Kun asukkaat pääsivät ensimmäistä kertaa nimeämään, häätöäänestykseen joutui moni asukas, joka oli kärkipäässä edellisessä häädössä, eli eniten turvassa.

Häätöäänestys käynnistyi Nelosen BB-lähetyksen alussa, mutta asukkaat saivat kuulla tiedon nimeämisistä vasta lähetyksen jälkeen. Asukkaat olivat vasta suorittaneet kauppareissunsa ja he iloitsivat ostoksistaan, kun Big Brother yllätti asukkaat nimeämistiedolla.

Ensin kuulutettiin Ninan nimi, joka oli jo kaikkien tiedossa aikapommin vuoksi. Tämän jälkeen kaiuttimista kuuluivat Rosan ja Sannan nimet, jotka eivät suuresti näyttäneet yllättävän. Neljäntenä häätöäänestykseen joutuneet Tonin nimi aiheutti yllättyneen kuuluisia ääniä etenkin talon miesasukkailta.

Häätöuhan alle joutuneet asukkaat näyttivät ottaneen tiedon vastaan rennoin mielin, eivätkä he tai muutkaan jääneet tuloksia sen pidempään märehtimään. Se hieman ihmetytti, että asukkailla ei koko päivänä ollut juuri mitään ohjelmaa ja sitten illalla tapahtuukin paljon lyhyen ajan sisällä.

Toinen häätöäänestys on siis käynnissä ja Julkkis-BB:n toinen asukas häädetään huomenna suoran lähetyksen lopussa Nelosella kello 21.00 alkaen.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla
Nimeämisperusteluita BB-nettisivuilla

Artikkelia on päivitetty 5.5.2021 kello 22:53: Uutista päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 5.5.2021 kello 23.50: Lisätty linkki nimeämispisteiden jakautumiseen.

Tulosta
Jarkko
Jarkko