Hyvällä kyttäystarinalla on mahdollisuus päästä BB-taloon ennen asukkaita - Instagramissa käynnissä kilpailu

Kausi 2019

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

BB-talo paljastetaan perinteisesti ohjelman käynnistyessä, mutta tänä vuonna on kilpailun kautta mahdollisuus päästä taloon ja nähdä se etukäteen ennen varsinaisia BB-asukkaita. Instagramissa käytävässä kilpailussa aiheena on kyttäystarinat.

Kyttäystarinat voivat koskea, mitä sinä olet kytännyt tai onko sinua kytätty ja mitä olet saanut selville kyttäämällä. Tarina lähetetään Instagramiin ja siihen on liitettävä hashtagit #bbsuomi ja #suomenmestarikyttä. Vaihtoehtoisesti kilpailuun voi osallistua myös Whatsupilla, mikäli sitä ei halua julkisesti somessa lähettää. Kilpailuohjeissa kuitenkin todetaan, että rohkeus on kilpailussa plussaa.

Kilpailuaikaa on 18.8.2019 saakka. Kilpailun voittajat pääsevät tutustumaan uuteen BB-taloon vuorokauden ajaksi 28. - 29.8.2019. BB-talo on tänä vuonna kauppakeskus Redin yhteydessä. Kilpailun järjestävät Nelonen Media ja Endemol Shine Finland.

Big Brother 2019 käynnistyy Nelosella, Jimillä ja Ruudussa 1.9.2019.

Katso kilpailuohjeet oheisesta upotuksesta:

 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

KILPAILU! Haluaisitko päästä näkemään upouuden ja mielettömän hienon BB-talon kauppakeskus Redissä ennen tv-katsojia ja viettää siellä Isonveljen armoilla parhaimmillaan 24 tuntia keskiviikosta torstaihin 28.-29.8.? Seuraa Alman ohjeita, niin olet mukana kisassa. Mikäli et halua jakaa kilpailutuotostasi somessa, voit osallistua myös lähettämällä videon Whatsappilla numeroon 040 167 8521. Muista kuitenkin, että rohkeus on plussaa!

Lähde: Big Brother Suomi Instagram / Nelonen Media. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Lue myös:
Big Brother Suomen viralliset tilit Facebookiin ja Instagramiin aukesivat (6.8.2019)

Jarkko
Jarkko