Risteilypäällikkö Kristian romahduksen partaalla, pelkää viikkotehtävän epäonnistuvan

Kristian nuokkuu keittiön pöydän ääressä keskiviikkoaamuna. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Kristian nuokkuu keittiön pöydän ääressä keskiviikkoaamuna. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

VIP-risteilyn kolmantena päivänä risteilypäällikkö on ollut vaikeaa. Kristianin turnauskestävyys on koetuksella, kun M/S Big Brothella lähti takaisin kohti Helsinkiä.

Tiistaina risteilyn tultua maihin Nörrköpingin satamaan, käytiin tiukka palaveri miehistön kesken. Palaverin keskiöön nousi Kristianin huoli siitä, että hänen miehistönsä on rasittunut henkilöstövajauksen vuoksi, koska Anu oli sairauslomalla. Illalla Kristian pohti moneen otteeseen, että saako risteilypäällikkö tehdä edes tuurauksena miehistön töitä. Pohtimiset meni niin pitkälle, että osaa henkilökunnasta asia alkoi jo ärsyttää ja ainakin Anu pohti jo sitä, onko Kristanilla salatehtävä.

Puhetta tiistain palaverissa aiheutti myös Tarina, joka antoi risteilypäällikkö Kristianille palautetta hänen toiminnastaan esimiehenä. Tarina oli sillä kannalla, että kannattaisi johtaa positiivisen kautta ja Tarina perusteli tätä tutkimustuloksilla. Kristian pysyi kannassaan, että hän toimi oikein, koska seitsemän työntekijää yhdeksästä sopeutui toimintaan, mutta vain Tarina ja Kevin valittivat Kristianista. Kristian kuitenkin lupasi ottaa Tarinan ja Kevinin jatkossa paremmin huomioon ja Tarina kiitti Kristiania hyvästä keskustelusta ja palautteen vastaanotosta.

Kristian painui pehkuihin stressaantuneessa olotilassa. Hänen alaisensa pyysivät Kristiania ottamaan rennosti, mutta risteilypäällikkö kävi kierroksilla myöhään yöhön. Aamulla sama tunnelma jatkui ja väsynyt Kristian toivoi jopa, että kapteeni Big Brother pistäisi Kristianin putkaan, jotta voisi rentoutua.

Viikkotehtävän onnistuminen epäilytti Kristiania ja hän pelkäsi, että tehtävä epäonnistuu hänen toimintansa seurauksena. Ilmeisesti Big Brotherilta oli tullut lisäohjeistusta tehtävien jaon suhteen vuoronvaihdon yhteydessä, sillä Kristian kävi läpi alaistensa työtehtäviä entistä tarkemmin. Risteilyn kolmantena päivänä ei tehtävän perusrunkoon ollut tullut mitään muutoksia. Keskiviikkona sairauslomalla edellispäivänä ollut Anu palasi töihin osa-aikaisena, eli hän sai tehdä hommia, missä hän ei joudu fyysisesti rasittumaan.

Kristianin hermoilu ja väsymys aiheutti jonkin verran konfikteja päivän aikana ja ilmeisesti risteilypäällikkö onnistui pahoittamaan Anun mielen kaksimielisillä heitoillaan Anun nimen taivutusmuodoista. Tämä tapahtui, kun VIP-matkustaja Ville rukoilli Anun puolesta ja Kristian vitsaili henkilökunnan puolella varsin kuuluvalla äänellä, vaikka Kristian itse oli tiistaina moittinut työntekijöiden äänenkäyttöä henkilökunnan tiloissa.

Keskiviikon risteilyohjelmaan ohjelmassa on mm. VIP-matkustajien hemmottelua, bingoa ja missikisat. Heti aamusta VIP-matkustajille tarjottiin trooppinen aamiainen ja capoeira-esitys. Samalla, kun merellä myrskysi, ilmapalloista tehty tervetulokaari ei pysynyt paikoillaan kannella ja ruorikin reistaili, aloitettiin laivalla alkoholitarjoilu VIP-matkustajille. Ulkona oli oikeasti kova tuuli.

Illan lähestyessä myös Kristianin tunnelmat näyttäisivät rauhoittuneen ja risteilyohjelman jatkuessa odoteltaessa Kristian jutteli henkilökunnan kanssa paljon rentoutuneemmalta kuin aiemmin tänään.

Lue myös:
Ville, Eeva-Leena ja Helmeri viikkotehtävän risteilyllä VIP-asiakkaina, muut asukkaat henkilökuntana (9.9.2019)
Risteily yöpyy Nördjöppingissä, henkilöstön kuri kiristyi (10.9.2019)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.