Analyysi: Asukkaat toisella viikolla

Kauden ensimmäisessä analyysissä asukkaat BB-talossa ja BB-mökissä vajaan kahden viikon jälkeen. Tässä ajassa asukkaissa on alkanut ilmetä yhä enemmän piirteitä, millaisia he ovat, mutta osa on vielä arvoitus.

Mökin asukkaat

Kristiina

Sympaattinen talon kuopus, josta on vaikea olla pitämättä. Osaa pitää puolensa ja osallistuu hyvällä asenteella tehtäviin. Ei ole vaarassa pudota ainakaan niin kauan, kun mökkiporukka pysyy yhtenä ryhmänä.

Minna

Vapautui taloviikkonsa lopussa, mutta todella pääsi irti mökillä. Mietityttää, että yrittääkö päästä liikaa mukaan porukkaan, koska on lähes koko ajan äänessä. Muiden ärtyminen on näkynyt kuvissa viime päivinä etenkin asukkaiden joutua evakkoon pieneen tilaan. Joutuu varmasti häätöäänestykseen, jos mökki häviää viikkotehtävän. Onko nyt kyseessä todellinen Minna, vai meneekö yrittämisen vai pelaamisen piikkiin tämän viikon käytös?

Niko

On hyvin ehdoton mielipiteidensä ja faktojensa suhteen. Paasaa muutamista aiheista antaumuksella ja jyrää heikommat keskustelijat alleen. Toisella viikolla paljastunut huonoksi häviäjäksi ja sortuu luomaan toisista mielikuvia ilman parempaa tietoa. On myös puhunut ikävästi talon puolen asukkaista, etenkin Ellasta ja Timosta, mutta onneksi muut asukkaat ovat tähän puuttuneet.

Olli-Pekka

Jäänyt muuten aika näkymättömäksi, mutta suorittaa hyvin tehtävissä. Tuntuu olevan kaikkien kaveri ja uskon, ettei ole vielä pitkään aikaan häätöäänestyksessä. Jotain särmää pitäisi alkaa lähiaikoina näkymään, ettei pääsisi hiihtelemään tutkan alla kovin pitkään.

Paula

Mökin kovaäänisin nyt, kun Tiia häädettiin. On vahvat mielipiteet ja on integroitunut hyvin mökkiporukkaan. Tuntuu olevan hieman tosikko, eikä lähde helposti muiden mökkiläisten hassutteluihin mukaan.

Roope

Miellyttävä persoona, joka ottaa kaikki huomioon, myös Minnan. Mennee pitkälle, koska tulee toimeen myös ihmisten kanssa, jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan tai on täysin erilainen maailmankatsomus. Ei korosta itseään liikaa, mutta ei kuitenkaan tapetoidu. Voi olla kauden aikana käyttöä diplomaattina, jos asukkaiden välillä tulee ristiriitoja.

Sami

Esittelyvideon ja BB-mökissä nähdyllä Samilla on iso ero. Mitään merkittävää trollausta ei ole nähty ja muutenkin hän on ollut hyvin sovinnainen. Tuntuu, että todellista Samia ei ole vielä nähty, mutta voi olla, kun pintaa raaputtaa, alkaa näkyä muutakin kuin pintaa. Pieniä merkkejä on ollut jo näkyvissä, kun kasetin kestossa on alkanut näkyä säröjä Minnaan ärsyyntymisen muodossa.

Talon asukkaat

Arttu

Kantaa ottamaton hiihtelijä. Oli hiljaa Minna-casessa viime viikolla, vaikka oli mukana Sinin ja Sasan kanssa pohdinnoissa Minnan kiinnostuksesta. Ei ole muuten esittänyt oikein mitään, mutta Sinin lähdettyä ja Minnan tapauksen selvittyä on vielä mahdollisuus parantaa osakkeitaan, jos ei jättäydy täysin jees-mieheksi.

Ella

Dramaattisesta luksusleidistä ei ole paljon näkynyt. Ei ole tuonut esille omia näkemyksiään juurikaan, eikä mitään draamaqueenin elkeitä ole näkynyt. Väläytti hyvin toisen viikkotehtävän johtotehtävässä ja mursi ennakkoluuloja, jotka voisivat videon ja ulkoisen habituksen perusteella luoda. Potentiaalia on olla hyvä asukas tällä kaudella.

Joel

On tämän kauden järkevimpiä miehiä ja pitäytynyt erossa tämän kauden ensimmäisistä draamoista. Toistaiseksi taktiikkana on näyttänyt olevan ”älä tee mitään, niin et tee virheitä”. Selväksi on tullut, että haluaa edetä talossa yksilönä, eikä ole lämmennyt Sasan kiehnäilyihin. Plussaa perjantain Kati-imitaatioista, nauratti kovasti kotikatsomossa. Ehkä se tästä lähtee.

Kati

Talon energiapakkaus, joka tuntuu olevan tosi-tv-asiantuntija. Ainakin selvä BB-fani, joka on päässyt taloon. On vastannut talon aktiviteeteista, kun talon energiatasot ovat olleet alhaalla. Ilman Katia talossa olisi vielä tylsempää kuin nyt ja se vasta maalin kuivumisen katsomista olisi. Talon johtohahmoja, joka taistelee talon pomon asemasta, kun talo ja mökki jossain vaiheessa yhdistyvät. Ollaanko Katin todellista luonnetta vielä nähty?

Marko

Mies, jolla on hyvät mahdollisuudet ottaa haltuun talon ykkösmiehen valtikka haltuunsa. Perusvarmaa suorittamista tähän mennessä ja on finaaliainesta ainakin näin aikaisessa vaiheessa kautta. Salatehtävä Minnan mökkeilystä oli onnistunut ja muutenkin hyvin toiminut kahden ryhmän välisenä linkkinä, kun mökkiläiset olivat evakossa tehtävähuoneessa. Jatkossa hän voi näyttää kaiken itsestään, kun ei tarvitse enää tehtävän puolesta salailla mitään.

Sasa

Talon kikattelija, josta meinasi tulla Sinin lakeija, mutta Sinin poistuttua mahdollisuus rakentaa omaa identiteettiä BB:ssä. Sinin poistuttua uusi vaara häämöttää, jos pariutuu Joelin kanssa, mutta ainakin toistaiseksi Joel ei ole antanut parille mahdollisuutta. Tässä on yksi potentiaalinen kaikkien kaveri, joka pääsee tutkan alla finaaliviikolle tai sen kynnykselle.

Timo

BB-talon virallinen eläinasiantuntija on viihdyttänyt tarinoillaan, letkautuksillaan ja hieman hönöllä luonteellaan vajaan parin viikon ajan. Toistaiseksi säröjä Timon puhtoiseen ja hauskaan ulkokuoreen ei ole tullut, mutta miten käy kauden edetessä. Talon isähahmolla on ainakin tässä vaiheessa pullat vielä hyvin uunissa. Vaarana on, että jutut alkavat kyllästyttää jossain vaiheessa ja miten Timon käy, kun pinnaa kiristetään kauden edetessä?

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.