Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021!

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021! Kuva: © Pixabay.com.
Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021! Kuva: © Pixabay.com.

Jälleen on yksi vuosi saatu päätöksen ja on aika rauhoittua joulun viettoon. Uutta vuotta odotetaan toiveikkaana Big Brotherin suhteen ja muutenkin.

Takana on pian poikkeuksellinen vuosi, joka vaikutti koronan takia Suomeen ja koko maailmaan. Koronasta huolimatta Suomen Big Brother saatiin vietyä kunnialla läpi ja voittajaksi kruunattiin marraskuussa Joel. BB-elämään ei korona juuri näyttänyt vaikuttavan asukkaiden hotellikaranteeneja lukuun ottamatta.

Ensi vuodelta odotetaan, että korona vihdoin hellittäisi ja esimerkiksi tarjolle tulevat roketteet antaisivat helpotusta ihmisten elämään. Samalla BB-fanit ovat kiinnostuneita, saako Big Brother jatkoa myös vuonna 2021. Pääohjaaja Janne Virtaselta kuultiin lupaavia kommentteja loppusyksystä, että BB:tä mahdollisesti nähdään myös tulevana vuonna, mutta mitään ei ole vielä vahvistettu.

Nyt on kuitenkin hyvä rentoutua ja levätä. Toivotan BB-fanisivujen puolesta kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä parempaa uutta vuotta 2021! Palaamme BB-asioihin jälleen ensi vuonna, kun aihetta ilmenee.


Tulosta   Sähköposti