Kinkkisiä kysymyksiä Jodelista, Artusta Vintage Tube -studion tuottaja

Julia, Kristiina, Joel ja Olli-Pekka Jodel-kysymysten paneelissa. Kuva: © Nelonen Media.
Julia, Kristiina, Joel ja Olli-Pekka Jodel-kysymysten paneelissa. Kuva: © Nelonen Media.

Toisessa studiosessiossa asukkaat pääsivät vastaamaan yleisön kysymyksiin 50-luvun tyyliin. Häädetyn herja iski toistamiseen Arttuun, kun hänet nimitettiin Vintage Tube -studion tuottajaksi.

Kymmenes viikkotehtävä oli startannut maanantaina iltapäivällä ja neljä asukasta oli kuvannut ensimmäisessä studiosessiossa tanssivideon. Loput neljä Olli-Pekka, Joel, Kristiina ja Julia pääsivät omiin kuvauksiinsa illan jo tultua.

Heidän tehtävänsä oli kuvata video, jossa he vastasivat katsojien Jodelin kautta lähetettyihin viesteihin. Koska tänään mentiin 50-luvun teemalla, eikä silloin Jodelia ollut vielä olemassa, Jodeliin tulleet viestit oli kirjoitettu postikorteille. Juontajaksi viestivideoon valittiin Olli-Pekka ja Joel, Kristiina ja Julia vastasivat kysymyksiin.

Kysymyksiä oli tullut runsaasti, eikä tällä kertaa harjoiteltu, vaan video tallennettiin suoraan. Olli-Pekka poimi kysymyksiä laatikosta ja asukkaat vuorollaan vastasivat kysymyksiin. Kysymykset koskettivat BB-talon ja sen asukkaiden elämää laidasta laitaan.

Asukkaat joutuivat vastaamaan mm. kysymyksiin, miksi hampaita pestessä pidetään vesihana auki tai kenet nykyisin talossa olevista asukkaista he haluaisivat korvata jo häädetyllä asukkaalla. Osaan kysymyksistä oli vaikea vastata, eikä pokkakaan kaikkien kysymysten kohdalla pitänyt. Lopulta kuitenkin runsas kysymystulva saatiin käsiteltyä ja video saatiin päätökseen.

Kun viestiryhmä palasi takaisin taloon, olivat muut asukkaat innokkaina kysymään, mitä kysymyksiä studiossa kuultiin. Ensimmäisenä Julia ja Kristiina kertasivat joukon kysymyksiä olohuoneessa olleille asukkaille. Kristiina esimerkiksi kertoi, että hän olisi vaihtanut Markon häädettyyn Timoon. Etenkin Paula oli kovin innokkaana kuulemaan studiossa esitettyjä kysymyksiä.

Myöhäisillassa asukkaat saivat kuulla maanantaiseen tapaan tämän viikon Häädetyn herjan. Eilen häädetty Timo sai antaa kirjaimellisesti "Hylätyn teeman" Artulle, josta tehtiin BB:n Vintage Tube -studion tuottaja. Big Brother oli kirjoittanut asukkaille lähetettyyn kirjeeseen "Hylätyn teeman", koska Timo oli talossa ollessaan vahingossa kutsunut Häädetyn herjaa "Hylätyn teemaksi".

Vintage Tube -studion tuottaja Arttu istuu tuolissaan. Kuva: © Nelonen Media.
Vintage Tube -studion tuottaja Arttu istuu tuolissaan. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat tajusivat Häädetyn herjan nimen vaihtamisen vasta kirjeen lukeminsen jälkeen ja nauroivat sille, että BB oli laittanut Timon sanomisen kirjeeseen. Tuottajan työtehtävistä kerrotaan myöhemmin, mutta Big Brother toimitti Artulle jo tuottajan tuolin, mukitelineen ja jokaiselle asukkaalle nimetyn mukin.

Ensimmäinen tuottajan tehtävä oli päättää, kuka asukkaista saa hymyolentopatsaan. Kyse oli Big Brotherin tänään antamasta hyvän käytöksen tehtävästä, jossa parhaiten käyttäytyneelle asukkaalle annettaisiin hymyolentopatsas. Päätöksen sai tehdä myös demokraattisesti, mutta äänestys oli hyvin tasainen ja eniten ääniä saivat Arttu ja Julia.

Tuottaja Arttu päätti antaa patsaan Julialle, koska hän oli ainoa, joka ei ollut kettuillut Artulle hänen valmistaessaan alkuillasta pyttipannua. Juliaa odotti hymyolentopatsaan sisällä iloinen yllätys, sillä Big Brother oli laittanut sinne kolme rahnaa, josta kukaan ei tiennyt etukäteen. Rahnoille on mahdollisesti vielä käyttöä tulevaisuudessa.

Hymyolentopatsaan jaon jälkeen BB-talossa valmistauduttiin iltatoimiin.

Asukkaat vastaavat Jodelissa esitettyihin kysymyksiin 50-luvun arvokkuudella! (BB-nettisivut)

Lue myös:
Asukkaat tubettamaan eri vuosikymmenten henkeen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.