Marko häädettiin kahdentenatoista BB-talosta - Kristiina selvisi kuudetta kertaa

Video: Marko häädettiin kahdentenatoista BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kymmenennen viikon päätteeksi BB-talosta häädettiin kahdestoista asukas. Tällä viikolla BB-talosta häädettiin Marko.

Häätöuhan alla oli tällä viikolla viisi asukasta, Marko, Vili, Julia, Paula ja Kristiina. Asukkaat saivat kuulla häätöäänestyksessä olevat asukkaat eilen lauantaina. Ennen illan häätölähetystä asukkaat ovat osallistuneet päivätehtävään, jossa he ovat leikkineet kuumaa perunaa ja pelin hävinnyt on saanut Big Brotherilta rangaistuksen.

Päivätehtävän aikana esimerkiksi Arttu joutui pitämään tuttia useamman tunnin, Olli-Pekka liikkumaan ja toimimaan silmät peitettynä ja Kristiina liikkumaan kontaten. Osa asukkaista sai puolestaan tehtäviä, jotka kestivät vain hetken, kuten esimerkiksi Paula oli kylmässä suihkussa vajaan minuutin, Julia joutui juomaan oliiviöjyä, Arttu antoi muille asukkaille jalkahieronnan ja Joel joutui pukemaan kaikki vaatteensa päällen ja juoksemaan läpi talon ja pihan.

Big Brother päätti päivätehtävän noin tuntia ennen suoraa lähetystä. Lähetyksen loppupuolella taloon ja katsojille kerrottiin, että kahdentenatoista asukkaana talon joutui jättämään Marko. Äänestystulos tiesi sitä, että kauden häätöäänestyskuningatar Kristiina selvisi jo hänen kuudennesta häätöäänestyksestään.

Häätöäänestystilanne kääntyi päälaelleen aivan viime minuuteilla ja koko ajan kakkosena häätöäänestyksessä ollut Marko tippui viimeiseksi ja tuli häädetyksi talosta. Vaikka asukkaat eivät äänestystulosta tai -tilanteita tienneetkään, oli yllätys havaittavissa asukkaiden olemuksesta. Marko otti tilanteen kuitenkin rennosti astellessaan kohti häätöovea.

Taloon jääneet asukkaat jäivät pohtimaan, kuka huolehtii nyt heidän keittiöstään ja miltä se näyttää ensi viikolla. Marko on huolehtinut pääosin keittiön siisteydestä ja välillä vaatinut myös muita asukkaita huolehtimaan siitä. Vastuuta keittiöstä alettiin heti siirtää Paulan harteille.

Studiossa Marko ei edelleenkään stressannut häätöään. Hän olisi hyvin jaksanut kaksi viikkoa, mutta hänelle oli tullut tunne, että hän saattaisi olla lähdössä tänään. Vaikka Markolla oli kannatusta pelastuspisteäänestyksissä, hän arveli, että liian turvallisilla vesillä oleminen saattaisi olla vaarallista.

Joidenkin asukkaiden kanssa hän ei löytänyt yhteistä säveltä, vaikka hyvin kaikkien kanssa toimeen tulikin. Vähiten Marko tuli toimeen omien sanojensa mukaan Artun kanssa. Arttua Marko arvosteli katsekontaktin puutteesta ja keskusteluissa hän ei pitänyt Arttua tältä osin suoraselkäisenä. Markoa harmitti myös se, että talossa hän ei voinut pitää kontrollia omista asioistaan, koska Big Brother määräsi kaikesta.

Hyvinä hetkinä talossa Marko muisteli Roopea, jonka kanssa hänellä hyviä hetkiä ja Markoa harmitti hänen häätönsä. Omista kokemuksistaan Marko sanoi kasvaneensa hieman ihmisenä. Hän oppi kylmäpäisyyttä, ettei aina sanonut kaikkea, mitä ajatteli.

Nimeämispisteistä hän arvasi oikein saaneensa pisteitä Kristiinalta, Vililtä ja Artulta. Marko kyseenalaisti Kristiinan ja Vilin perustelut. Marko totesi, ettei hän määrittelisi ketään läppien perusteella ja Vilin rauhaan jättäminen oli vaikeaa, kun hän ravasi jatkuvasti keittiössä.

Kymmenennnen häätöäänestyksen tulosten perusteella Marko tuli häädetyksi 18,9 % annetuista äänistä. Hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Julialle 0,5 prosenttiyksikön erolla. Tämän viikon häätöäänestyksen voitti Kristiina 22,3 % ääniosuudella, joka on jo selvinnyt kaikkiaan kuudesta häätöäänestyksestä tällä kaudella.

Markon häädön jälkeen BB-taloon jäi seitsemän asukasta.

Marko häädettiin Big Brother -talosta! (BB-nettisivut)

Lue myös:
Käänteinen häätökäytäntö toiseksi viimeiselle viikolle - Katsojat nimeävät ja asukkaat häätävät! (15.11.2020)

Artikkelia on päivitetty 15.11.2020 kello 22.52: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.


Tulosta   Sähköposti