Timon voittamana bileiltana juhlittiin railakkaasti

Timo valitsi Samin, Artun ja Joelin kanssaan juhlimaan. Kuva: © Nelonen Media.
Timo valitsi Samin, Artun ja Joelin kanssaan juhlimaan. Kuva: © Nelonen Media.

Perjantai-iltana järjestetyt puolivälin bileet etenivät vauhdikkaasti, kun osallistujat humaltuivat nopeasti. Timon voittamissa bileissä nähtiin juhlijoita vaihtuvalla kokoonpanolla, joista jokainen tarvitsi apua loppuillasta ja yöllä.

Hybridi-tv:n katsojat äänestivät tällä viikolla yhden asukkaista osallistumaan perjantain bileisiin ja valitsemaan niihin kolme asukasta kanssajuhlijoikseen. Äänestyksen voitti Timo, joka valitsi juhliin Artun, Joelin ja hieman yllättäen Samin. Timo painotti valintaperusteissaan tämän viikon viikkotehtävää, että parhaat suorittajat pääsisivät bileisiin. Muut asukkaat toimivat juhlissa palvelijoina.

Myöhemmin juhlien aikana Timo kuitenkin paljasti, että oikeasti hän valitsi Samin sen takia, että saataisiin parempaa sisältöä juhliin. Illan aikana selvisi, että muuten hän olisi valinnut kolmanneksi juhlijaksi Kristiinan, mutta Timon mielestä tällöin bileissä olisi vain juteltu paljussa, eikä niissä olisi ollut paljon tapahtumia.

Heti juhlien alusta lähtien bileisiin osallistujat nauttivat alkoholia varsin nopeaan tahtiin, vaikka tarjolla oli myös tex-mex-henkistä ruokaa. Ensimmäisenä juhlinnan joutui lopettamaan Sami, kun hän oksensi varsin näyttävästi terassin laudoitukselle. Samia oli jo tätä ennen huomautettu nopeasta juomisesta ja hän sai puolen tunnin juomakiellon ja määräyksen juoda vettä välillä.

Oksentamisen jälkeen Sami vietiin pihasuihkuun pesulle, jonka jälkeen hänet saatiin varsin helposti nukkumaan. Ella ja Kati siivosivat Samin oksennuksen jäljet terassilta ja pian Timo valitsi uuden juhlijan bileisiinsä. Ella sai siirtyä juhlimaan, eikä mennyt aikaakaan, kun Ella oli jo hyvässä humalassa.

Juhlijoita kaitsettiin pikkutunneille

Pari tuntia myöhemmin Big Brother kuulutti Arttua, joka lähes nukkui paljussa ja Kristiina ja Olli-Pekka lähtivät taluttamaan miestä kohti makuuhuonetta. Samanaikaisesti asukkaat käskettiin sohvalle, koska asukkaille näytettiin taloon sen hetkinen häätöäänestystilanne. Ennen tuloksen näkymistä, sohvalle tullut Arttu käskettiin nukkumaan ja hän nousikin välittömästi ja suuntasi makkariin.

Muut hereillä olijat saivat nähdä äänestystilanteen, vaikka humalassa olevien ymmärrys tilanteesta ei ollut parhaalla mahdollisella tasolla. Skarpimpana taisi olla Ella, joka otti itseensä äänestystilanteen, jossa Ella oli kärjessä ja ensimmäisenä lähdössä. Kati ja Paula yrittivät tsempata kaveriaan, että tilanne muuttuu vielä moneen kertaa, eikä hän välttämättä lähde sunnuntaina.

Äänestystilanne jäi kuitenkin taka-alalle yöllä, sillä juhlijoiden bilekunto alkoi laskea huolestuttavasti. Selvänä olleet asukkaat joutuivat kaitsemaan humalaisia, joiden käytös oli jo holtitonta. Joel ja Timo käskettiin seuraavina nukkumaan, joista Joel oli varsin hankala tapaus.

Hilpeällä tuulella ollut Joel ei meinannut millään mennä nukkumaan, vaikka Olli-Pekka ja Kristiina koettivat maanitella miestä makkariin ja myös Big Brother joutui käskemään miestä. Makkariin menon tuoksinassa Joel nimitteli Kristiinaa asiattomasti, mutta nainen otti tilanteen huumorilla ja Joel heti sanottuaan pyysi myös anteeksi.

Vaikka Joel saatiin lopulta makkariin, oli mies levoton pitkälle yöhön ja asukkaat sekä Big Brother joutuivat käskyttämään häntä useasti. Tilanne muuttui vaikeammaksi, kun nukkumaan mennyt Ella alkoi oksennella sängyssä. Ensimmäisellä kerralla Kristiina huomasi yökkivän Ellan ja meni auttamaan ja pitämään naista kylkiasennossa. Saatuaan Markon apuun, Kristiina ja Marko saivat vietyä Ellan kylpyhuoneeseen.

Yön aikana Big Brother oli ohjeistanut selvänä olevia asukkaita valvomaan humalaisten asukkaiden kuntoa. Etenkin Ellan tilanne oli välillä huolestuttava ja Big Brother joutui kuuluttamaan asukkaita auttamaan sänkyynsä oksentanutta naista pariin kertaan ennen kuin hän sai virota hetken kylppärin lattialla yön pikkutunneilla.

Tilanne alkoi selkiytyä, kun Ellan olo parantui saatuaan sokeria ja Joelkin rauhoittui sänkyynsä. Pikaisen peseytymisen, vaatteiden vaihdon ja muutaman lakanoiden vaihdon jälkeen kaikki asukkaat pääsivät nukkumaan ja loppuyö meni varsin rauhallisesti.

Yön juhlijat joutuivat valmistamaan aamubrunssia kaitsijoilleen. Kuva: © Nelonen Media.
Yön juhlijat joutuivat valmistamaan aamubrunssia kaitsijoilleen. Kuva: © Nelonen Media.

Aamulla asukkaiden roolit vaihtuivat, kun eiliset juhlijat joutuivat valmistamaan brunssin palvelijoilleen. Sami sai päiväkirjahuoneesta ohjeen herättää juhlijat, mikä ei ollut helppo tehtävä. Lopulta brunssi saatiin valmistettua ja juhlijoita kaitseneet asukakat olivat ikionnellisia nähdessään ruokapöydälle katetun brunssin.

Asukkaat alkoivat heti puida yön tapahtumia ja huonomuistisille juhlijoille muistuteltiin, mitä tapahtui.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.