Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

BB-talo hiljeni häätövideoiden myötä

BB-kausi saatiin päätökseen perjantaina, kun Andte kruunattiin Suomen kymmenenneksi BB-voittajaksi. Tämä tarkoitti tietysti myös sitä, että myös BB-talo hiljeni, kun kaikki asukkaat olivat poistuneet talosta.

Viimeisinä BB-talosta poistuivat voittaja Andte ja kakkoseksi sijoittunut Anna. Tämän jälkeen BB-talo jäi tyhjilleen ja valot paloivat talossa vielä noin tunti Finaailähetyksen päättymisen jälkeen. Perinteisesti BB-talosta on valot sammutettu jollakin tavalla joka syksy ja niin nytkin.

Tunti talon tyhjenemisen jälkeen Big Brother himmensi BB-talon valaistusta ja olohuoneen televisio käynnistyi vielä kerran. Kovimmille BB-faneille, jotka notkuivat vielä yön pikkutunteina 24/7-palvelun äärellä, näytettiin vielä koosteena kaikki tämän kauden häädöt alkaen Annen häädöstä päätyen Andten voittajaksi julistamiseen.

Videokoosteen jälkeen televisio sammui ja sen jälkeen sammuivat valot ja lopulta kamerat. Kameroiden ollessa mustana kaikui 24/7:ssa vielä Big Brotherin kuulutus "Tämä on Big Brother, menkää nukkumaan!"

Tarkoittaako tämä, että Big Brother menee itsekin lopullisesti nukkumaan vai vain talviunille palatakseen asiaan ensi vuonna? Välillä Big Brother on kuuluttanut palaavansa asiaan, mutta ei siis tällä kertaa. Seuraamme tilannetta, Big Brotherin jatkosta ei Finaalissa ainakaan tiedotettu mitään.

BB-talo on siis hiljentynyt ja valot ja kamerat on sammutettu. Big Brother 2014 on päättynyt.

Katso 24/7-palvelussa näytetty video MTV Katsomosta (ilmainen, kesto 26 min.)

Lue myös:
Andte on Big Brother 2014 voittaja! (14.11.2014)
Liveseuranta: Big Brother 2014 Finaali-ilta 14.11.2014 (14.11.2014)

Artikkelia päivitetty 15.11.2014 kello 01:47: Lisätty linkki häätökoosteeseen MTV Katsomoon.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Kyllä haen! - 52.2%
En tiedä, en ole vielä päättänyt - 8.7%
En varmasti hae! - 39.1%

Ääniä yhteensä: 23
Tämä äänestys on jo päättynyt : 15.05.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.