Uudistetut BB-fanisivut on avattu!

Big Brother 2011 lähestyy ja sitä varten avaamme myös uudistetut BB-fanisivut. Uusilla sivuilla seuraamme BB-kautta aikaisempien vuosien tapaan, mutta uutta sisältöäkin on joukossa uuden ulkoasun lisäksi.

Uusilla fanisivuilla seuraamme Suomen Big Brotheriin liittyvää uutisointia kauden alla ja tietysti kauden käynnistyttyä. Sivuilta löytyy myös kolumneja Suomen BB:stä, tiedot asukkaista kauden alettua sekä kauden BB-ohjelmien, lisäpalvelujen ja juontajien esittely.

Olemme uudistaneet sivut tekniikaltaan täysin ja myös ulkoasu on aivan uusi. Teknisen uudistuksen lisäksi monipuolistamme sisältöä täksi vuodeksi. Tarkoituksemme on tarjota taustoja pitkin kautta omassa osuudessaan. Jo nyt olemme julkaisseet lyhyen Suomen BB:n historiikin, joka on parannettu painos 2010 sivuilla olleesta versiosta.

Sivustosta on julkaistu tässä vaiheessa vasta osa. Sisältö laajenee kauden alun lähestyessä tasaiseen tahtiin ja täydessä laajuudessaan sivusto on BB:n aloitusviikolla. Suomen seitsemäs Big Brother käynnistyy 24/7-palvelussa tiistaina 30. elokuuta ja Subilla keskiviikkona 31. elokuuta klo 21.

Uusien sivujen myötä kauden 2010 sivuja ei enää päivitetä. Sieltä on kuitenkin luettavissa kaikki kauden 2010 uutiset, kolumnit ja muu kauteen liittyvä. Sama koskee tietysti myös julkaisemiamme sivustoja vuosilta 2007-2009.

Tervetuloa uusille fanisivuille!

Siirry Big Brother 2011 fanisivuille

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.