Asukashaun lisähaun viimeinen kierros alkoi Big Brotherissa

Heinäkuun alussa alkanut Big Brotherin asukashaun lisähaku on loppusuoralla. Asukashaun viimeinen vaihe alkoi keskiviikkona, kun enää kymmenen hakijaa on jäljellä.

Kymmenestä jäljellä olevasta hakijasta eniten ääniä saanut pääsee BB-taloon asukkaaksi reilun kolmen viikon kuluttua. Verkossa pidetyssä asukashaussa oli mukana kymmeniä hakijoita, jotka ilmoittautuivat hakijoiksi heinäkuun alkupuolella.

Hakijat ovat suorittaneet netissä tehtäviä, joita tuotanto heille on antanut ja hakijat ovat julkaisseet tehtävistä videoita. Netissä hakijat ovat saaneet yrittää vakuuttaa katsojia myös muilla keinoin sosiaalisessa mediassa.

Eniten ääniä saanut asukas pääsee siis asukkaaksi BB-taloon - periaatteessa. Hakija joutuu tuotannon syyniin voitettuaan äänestyksen, mutta mikäli hän ei täytä BB-asukkaan kriteerejä esimerkiksi lääkärintarkastuksessa, häntä ei valita asukkaaksi. Tällöin testiin pääsee toiseksi eniten ääniä saanut hakija ja tätä prosessia jatketaan niin kauan, kunnes kelvollinen asukas löytyy.

Lisähaun voittajaa lukuun ottamatta ei muiden asukkaiden nimiä paljasteta ennen Kickoffia. Jotain käsitystä tulevista asukkaista kuitenkin jo annetaan Big Brotherin nettisivuilla julkaistussa videossa, jossa BB:n nettitiimi vieraili tuotannon casting-tilaisuudessa, jossa hakijoille teetätettiin ryhmätehtäviä. Hakijoista ei tosin kovin selvää kuvaa saatu, sillä klipit niistä oli lyhyitä ja heidän kasvonsa oli blurrattu.

Asukashaun lisähaun viimeinen vaihe alkoi siis tänään ja se päättyy 8.8.2014. Suomen kymmenes Big Brother alkaa Subilla 24.8.2014 kello 20.00.

Big Brotherin asukashaun viimeisen vaiheen hakijat 30.7. - 8.8.2014:

Riia Kristiina Blomfeldt, Jokela
Jarkko Huovinen, Nurmes
Janina Laukkanen, Rovaniemi
Reija Martola, Helsinki
Pia Mäkitaipale, Monninkylä
Daimar Otepalu, Tampere
Marjo Punta, Kouvola
Laura Rautiainen, Pieksämäki
Jani Sova, Salo
Anne Mirjan Vieri, Seinäjoki

Linkit vievät hakijoiden profiileihin Endemol Finlandin eTribez-palveluun.

Tuotanto on poistanut vaasalaisen Jussi Eemeli Tuorin asukashausta sääntörikkeen vuoksi. Tilalle nostettiin Jarkko Huovinen Nurmeksesta.

Lue myös:
Sivustomme asukashakusivut
Big Brotherin nettisivuilla valotetaan casting-prosessia hakijoiden ryhmätehtäväsessiossa

Artikkelia on päivitetty torstaina 31.7.2014 kello 19:32: Äänestyksessä olevien hakijoiden lista päivitettiin ajan tasalle. Jussi Eemeli Tuori poistettiin listalta, koska hänet poistettiin asukashausta ja listaan lisättiin tilalle nostettu Jarkko Huovinen.

Lue lisää sääntörikkomuksesta:
Asukashaun finaalivaiheessa tapahtui sääntörike - hakija poistettiin, uusi tilalle!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.