BB Extra: Operaatio syysmyrsky alkaa keskiviikkona

Sunnuntaina lanseerattu Operaatio syysmyrsky alkaa BB-talossa keskiviikkona. Asukkaat saavat tietää uudesta haasteestaan huomisen päivän aikana.

Viime sunnuntaina juontaja Mari Sainio kertoi Big Brother Talk Show'ssa, että asukkaita odottaa rankka Operaatio syysmyrsky tällä viikolla. Tiistain BB Extrassa juontaja Sauli Koskinen tarkensi, että Operaatio syysmyrsky alkaa BB-talossa keskiviikkona ja 24/7-palvelun katsojien kannattaa seurata talon tapahtumia silmä kovana.

Operaatio syysmyrskyyn asukkaat saavat osallistua vapaaehtoisesti, mutta siihen otetaan mukaan enintään neljä asukasta. Vielä ei ole tietoa, kuinka tarkasti asukkaille kerrotaan, mitä he joutuvat siellä tekemään ja kerrotaanko asukkaille rangaistusjärjestelmästä. Katsojille Operaatio syysmyrskystä on sanottu, että Kiron Kivikko oli hiekkakakkujen taputtelua verrattuna syysmyrskyyn.

Operaatio syysmyrskystä selvinneet saavat kahden viikon koskemattomuuden Big Brotherin nimeämisissä.

Lue myös:
Huomenna BB-talossa: Asukkaat saavat tietää Operaatio Syysmyrskystä (BB-nettisivut)
Big Brotherin Operaatio syysmyrsky alkaa pian! (12.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.