Palkintotehtävä meni niukasti Kartanolle - Jonathan jatkoi kiukuttelua

Big Brotherin luovuttamisella maanantaina uhkaillut Jonathan heräsi tiistaiaamuna normaalisti muiden mukana BB-talossa. Samalla jatkui myös Jonathanin valitus palkintotehtävästä, joka sai lisää pontta, kun Kellari hävisi koko palkintotehtävän.

Sisu meni kaiketi Jonathanin kurkkuun, kun eilen illalla päiväkirjahuoneesta talon puolelle saapui hiljainen, mutta vihainen Jonathan. Luovuttamisella uhkaillut Jonathan makoili ennen nukkumaanmenoa terassilla, kunnes Big Brother käski Jonathanin sisälle.

Jonathan oli suuttunut Big Brotherille, koska hänen mielestään Tuulikki oli rikkonut maanantain tehtävän sääntöjä ja siitä huolimatta Kartano oli voittanut ensimmäisen osatehtävän. Uusi päivä ei vaikuttanut Jonathanin valitukseen, sillä hän jatkoi pitkin päivää kokemaansa "vääryyttä".

Jonathan otti asian esille myös Tuulikin kanssa, mutta Tuulikki kiisti rikkoneensa sääntöjä. Tuulikin mukaan hän ei maistanut ruokaa, vaan hän vain vei lusikan tarpeeksi lähelle suutaan, jotta voisi tarkistaa sen lämpötilan. Lopulta Tuulikki ei jaksanut kuunnella Jonathanin valitusta, joka meni jo älyttömäksi ja Tuulikki poistui hyräillen paikalta.

Toisessa osatehtävässä asukkaat joutuivat maistelemaan eri ruokalajeja ja arvaamaan, mitä Big Brother on heille tarjoillut. Lisäksi asukkaiden oli muistettava, mitä he olivat maistelleet, sillä BB kysyi vastaukset vasta hetki tehtävän päättymisen jälkeen päiväkirjahuoneessa.

Toinenkaan tehtävä ei mennyt Jonathanilta valittamatta. Jo tehtävähuoneessa Jonathan kiroili haisteltuaan ruokia ja hän kieltäytyi maistamasta mitään annosta. Muut asukkaat maistelivat ja haistelivat kupeissa olleita ruokia ja yrittivät arvata parhaan kykynsä mukaan.

Tulosten mukaan toinen osatehtävä meni tasan 35-35. Kaksi ruokalajia meni tasan, yhden ruokalajin tiesi vain toinen joukkue ja kerran kumpikin joukkue sai sivuosuman, eli viisi pistettä. Täysin oikeasta vastauksesta sai kymmenen pistettä. Tehtävän ratkaisi siis ensimmäinen osatehtävä, jonka Big Brother määritteli Kartanolle pistein 50-48. Kokonaispisteet Kartanolle 85-83.

Kartanon voitto suututti Jonathanin ja hän syytti Big Brotheria suunnitellusta tempusta, että näin tämä oli ajateltu. Jonathan totesi, että tahallaan laitettiin näin pieni piste-ero. Isompi piste-ero ei olisi Jonathanin mukaan haitannut yhtään. Jonathanin kanssa tehtävän tuloksesta oli mukana komppaamassa ainakin Kellarin Jonna ja Kartanon Tuija.

Danikaan ei ollut innostunut Kartano voitosta. Tuloksen julkistamisen jälkeen Dani jäi lukemaan Big Brotherin viestiä tuloksista, jonka jälkeen mies repi aidan toisella puolella olevan lapun Kartanon sohvalla maanneen Jennan syliin.

Pisteillään Kartanon asukkaat voittivat bilepakin, joka rajana oli tällä kertaa 60 pistettä. Bilepakin lisäksi Kartano otti myös kaksi raakareppua. Leyla, Joni ja Jussi K. spekuloivat, pyörittävätkö kellarilaiset Kartanolle keskiviikkona saunan ja musiikin takia. Jonna kuuli keskustelun ja sanoi ainakin itse pyörittävänsä. Jonna myös totesi, että hän voisi loukkaantua, että Kartanon asukkaat edes pohtivat, viitsiikö Kellari pyörittää kiekkoja.

Jännittynyt tunnelma jatkui BB-talossa myös tiistaina. Asukkaat eivät vielä tiedä, että Operaatio syysmyrsky käynnistyy keskiviikkona. Miten se vaikuttaa huomisiin bileisiin ja bilekokoonpanoon?

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
BB-palkintotehtävä: Herkkuja kaikilla mausteilla, makuja maailman laidoilta
Palkintotehtävä Herkkuja kaikilla mausteilla – tulokset

Lue myös:
Sähköshokit suututtivat Jonathanin palkintotehtävän ensimmäisessä osassa (13.10.2014)
BB Extra: Operaatio syysmyrsky alkaa keskiviikkona

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.