Ensi viikolla alkava Operaatio syysmyrsky kiinnosti asukkaita

Asukkaat saivat kuulla Operaatio syysmyrskystä ensimmäisen kerran keskiviikkona. Big Brother ilmoitti, että neljä vapaaehtoista voi ilmoittautua Operaatio syysmyrskyyn perjantaina, joka käynnistyy ensi viikolla.

Big Brotherin ilmoituksen päiväkirjahuoneesta asukkaille toi Tuija. Saatuaan luvan Tuija luki Big Brotherin tiedotuksen Operaatio syysmyrskystä. Operaatio syysmyrsky alkaa ensi viikolla ja asukkailla on perjantaihin asti aikaa valita keskuudestaan neljä asukasta osallistumaan tähän rankkaan operaatioon, jonka rinnalla Kiron Kivikon pitäisi olla pelkkää luokkaretkeilyä.

Asukkaille kerrottiin Operaatio syysmyrskyn ehdoista, eli syysmyrskyn selvittämisestä on palkintona kahden viikon koskemattomuus nimeämisissä, mutta pahimmillaan asukas voi joutua ulos talosta. Asukkaat innostuivat uudesta käänteestä ja heti kättelyssä vähintään puolet asukkaista oli kiinnostunut Operaatio syysmyrskystä.

Totuus on kuitenkin se, että vain neljä asukasta saa osallistua syysmyrskyyn. Asukkaiden on itse tehtävä valinta näistä asukkaista, eikä osallistuvia asukkaita saa arpoa. Päätöstä on aikaa pohtia perjantaihin asti, jolloin neljä asukasta on ilmoitettava syysmyrskyyn. Tässä on vielä pieni takaportti, sillä lauantaihin asti on aikaa vaihtaa yksi asukas, jos joku alkaa empimään osallistumistaan.

Kun Operaatio syysmyrskyn asukkaat on valittu, koskevat syysmyrskyn kovennetut säännöt näitä asukkaita. Ennen siirtymistään tehtäväalueelle sääntöjä on noudatettava ehdottomasti, sillä ensimmäisestä rikkeestä seuraa varoitus ja toisesta joutuu suoraan häätöäänestykseen. Toisen rikkeen jälkeen ei voi enää osallistua Operaatio syysmyrskyyn, vaan tällöin asukas vaihdetaan.

Operaatio syysmyrskyn alkaessa kolmas rike tietää suoraan talosta poistamista, eikä asukas voi enää palata BB-taloon. Jos asukas onnistuu selvittämään Operaatio syysmyrskyn niin, ettei hän tule poistetuksi talosta tai joudu häätöäänestykseen, ansaitsee hän kahden viikon koskemattomuuden. Asukkaille kerrottiin myös, että Big Brother kestää vielä 31 päivää.

Osallistuako vai ei?

Heti ilmoituksen jälkeen alkoi kova spekulointi ja osa syysmyrskyyn haluavista alkoikin pian epäröidä. Jotkut sen sijaan olivat todella kiinnostuneita syysmyrskystä, kun taas esimerkiksi Joonas ilmoitti, ettei aio edes pohtia sinne menemistä. Joonaksen kanta oli, ettei koskemattomuudesta ole hyötyä, jos kuitenkin tulisi äänestetyksi ulos talosta muuna kuin voittajana.

Ainakin Jonathan ei vielä kertonut kantaansa Operaatio syysmyrskyä kohtaan, mutta todennäköisesti mies sinne haluaisi, koska Jonathan on ollut viikosta toiseen häätöäänestyksessä. Jonathan aloitti kääntämään eräiden asukkaiden mieliä, jotka haluaisivat mennä tehtäväalueelle. Esimerkiksi Annalle Jonathan sanoi, ettei Annan usko joutuvan häätöäänestykseen muutenkaan ja, jos joutuisi, Anna varmasti selviäisi siitä.

Ennen Operaatio syysmyrskyä tehtäväalueelle oli rakennettu Kiron Kivikko, joista talossa olevista asukkaista ovat asuneet Andte ja Jenna. Asukkaiden suuresta innokkuudesta johtuen Jenna halusi muistuttaa, että se ei todellakaan ollut helppoa, vaikka monet Jennan mielestä niin kuvittelivatkin. Andte komppasi Jennaa ja ainakin Andte ilmoitti, ettei hän halua tapella paikasta syysmyrskyssä.

Lopullisia päätöksiä ei vielä tietenkään tehty, mutta asukkaat painottivat, että päätös on tehtävä yhdessä, eikä tietyn ryhmän päätöksenä jossakin piilossa. Spekulaation täyteiset päivät BB-talossa alkoivat.

Big Brother tiedottaa: Operaatio Syysmyrsky (BB-nettisivut)

Lue myös:
Big Brotherin Operaatio syysmyrsky alkaa pian! (12.10.2014)
BB Extra: Operaatio syysmyrsky alkaa keskiviikkona (14.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.