Lakuja Kellarille, Kartanolle bilepakki

Nimeämisistä ei keskiviikkona ollut tietoakaan, mutta sen sijaan päivään sisältyi kisaamista ja biletystä. Kellari voitti palkinnon keskiviikon tehtävästä ja Kartano pääsi nauttimaan bileiden muodossa eilisen palkintotehtävän voitosta.

Asukkaat odottivat keskiviikkona turhaan nimeämisiä, koska Big Brother ei niitä järjestä tavalliseen tapaan tällä viikolla. Tylsän päivän katkaisi päivätehtävä, jossa asukkaiden piti etsiä lakuja pähkinöiden joukosta. Kisa käytiin pareittain ja eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaisi palkinnon.

Big Brother oli piilottanut kulhoihin pähkinöiden sekaan lakuja, joita piti etsiä vain jotakin naaman osaa käyttäen. Löydetyt lakut piti syödä. Käsiä ei saanut käyttää lakujen etsimisessä, mutta käsillä sai heiluttaa kulhoa. Lakuja tai pähkinöitä ei saanut pudottaa. Pudotetuista pähkinöistä sai virhepisteitä ja pudotettuja lakuja ei saanut syödä.

Kisa käytiin BB-talon olohuoneessa niin, että Kellarin asukkaat istuivat sohvallaan ja Kartanon asukas istui vuorollaan Kellarin sohvan edessä tuolilla. Asukkaat olivat siis vastakkain suoritusvuorollaan. Etsintä päättyi, kun toinen asukkaista oli mielestään löytänyt kaikki lakut ja ilmoitti lopettavansa suorituksen tai ajan loppuessa.

Tuulikki ja Jenna eivät saaneet osallistua Big Brotherin määräyksestä tehtävään, niinpä Kellari joutui pudottamaan kaksi asukasta kisasta pois. Kellarista eivät osallistuneet Armi ja Jonna. Kilpailu oli tasainen ja neljä paria onnistui suorittamaan tehtävän ilman ajan loppumista. Vain Andten ja Jonin kohdalla aika ehti loppumaan.

Lopputuloksissa pidemmän korren vei Kellari, jonka yhteistulos oli 262 pistettä Kartanon 232 pistettä vastaan. Kellarin pistekunkkuja olivat Jonathan (95 pistettä) ja Dani (91 pistettä). Kartanon paras oli Tuija (83 pistettä). Palkinnoksi Kellari sai vuoden lakut itselleen, jotka luovutetaan heille BB-talosta poistumisen jälkeen. Lisäksi asukkaat saivat lakua hieman myös täksi illaksi.

Lakukilpailun ratkettua oli Kartanon vuoro juhlia. Big Brother toimitti Kartanon asukkaille bilepakin ja raakareput, jonka he olivat voittaneet alkuviikon palkintotehtävästä. Kartano pääsi pitkästä aikaa juhlimaan BB-talossa saunan ja porealtaan voimin. Tietysti musiikit, juomat ja herkut kuuluivat illan ohjelmaan myös. Raakarepussa kartanolaiset saivat ruokaa, josta osasta he aikovat käydä kauppaa vaihtoluukulla, jos Big Brother vain antaa siihen luvan.

Kartanon bileet käynnistyivät rauhallisissa ja rennoissa tunnelmissa.

Tehtävänannot BB-nettisivuilta:
Nappaa lakut laarista
Nappaa lakut laarista -tulos

Lue myös:
BB-talossa ei ole perinteisiä nimeämisiä tällä viikolla
Ensi viikolla alkava Operaatio syysmyrsky kiinnosti asukkaita

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.