Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2024!

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2024! Kuva: © Pixabay.com. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Formula 1 -kausi 2023 on päättynyt ja on aika rauhoittua joulun ja uuden vuoden viettoon. Toivotamme kaikille sivuston kävijöille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Marraskuun lopussa päättynyt F1-kausi oli Red Bullin Max Verstappenin voitosta voittoon ajamista ja mies voitti jo kolmannen maailmanmestaruutensa putkeen ylivoimaiseen tyyliin. Onnittelemme Verstappenia kuljettajien ja Red Bullia valmistajien mestaruudesta, jälleen kerran.

Formula 1:t palaavat radoille jälleen helmikuussa, kun talvitestit ajetaan Bahrainissa. Ensi vuonna kausi on ennätysmäisen pitkä, peräti 24 kisan mittainen. Myös tämän talven tauko on ennätysmäisen lyhyt, sillä ensimmäinen kisa ajetaan jo helmi-maaliskuun vaihteessa Bahrainissa.

Ennen uutta kautta ehtii kuitenkin rauhoittua joulun viettoon ja nauttimaan uuden vuoden juhlallisuuksista. Toivotamme kaikille sivuston kävijöille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2024!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa näilä sivuilla Formula 1:ä. Formula 1 -fanisivut keskittyvät kisojen tuloksiin ja tilastoihin sekä blogipohdintoihin F1-maailman tapahtumista. Blogikirjoituksia julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti ja kisojen tulosseuranta aina kisaviikonloppuisin.