Nelonen: BB-taloon yli 4000 hakijaa, painotus alle 25-vuotiaissa

Kausi 2019

Big Brother 2019 logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Viime viikonloppuna päättynyt Big Brother 2019 -asukashaku poiki Nelosen mukaan yli 4400 hakemusta. Hakemusten sukupuolijakauma miesten ja naisten kesken oli tasainen, mutta ikäryhmistä painotus oli alle 25-vuotiaissa henkilöissä.

Nelonen kertoi BB-asukashaun etenemisestä keskiviikkona syysohjelmistonsa julkaisun yhteydessä. Syksyllä Jimillä ja Ruudussa nähtävä Suomen 11. Big Brother keräsi Nelosen mukaan yli 4400 hakemusta, joihin mahtui monenlaisia ihmisiä.

Hakemuksia tuli ympäri Suomen ja niistä naisten hakemuksia oli 52 %, miesten 47 % ja muita yksi prosentti. Selkeä painotus oli Nelosen mukaan alle 25-vuotiaissa hakijoissa, mutta 41-65-vuotiaita oli noin 11 % hakijoista.

Nelosen kotimaisten ohjelmien päällikkö Meira Noronen kommentoi Nelonen Median tiedotteessa, että hakemuksia on tullut sellaisilta ihmisiltä, joiden he eivät uskoneet, että olisivat voineet hakea BB-taloon. Noronen pohtii, että tauko BB:n tekemisestä ja rekrykampanjan viesti vaikutti hakijamäärään ja millaisia tyyppejä haki ohjelmaan.

- Heillä on jotain sanottavaa ja halu kertoa se muille, sanoo Noronen Nelonen Median tiedotteessa.

Haku Big Brotheriin päättyi viime viikonloppuna ja prosessi jatkuu nyt haastatteluin. Tuotanto haastattelee potentiaalisia kandidaatteja BB-taloon ensi syksyksi. Lopulta se ryhmä, joka tästä hakijajoukosta valitaan taloon, selviää vasta syksyllä uuden BB-kauden alkaessa.

Uuden kauden avauspäivää ei ole vielä kerrottu, mutta se tiedetään, että kausi kestää 10 viikkoa. BB-talo rakennetaan tänä vuonna kauppakeskus Redin yhteydessä olevaan tornitaloon, josta kerrottiin jo huhtikuussa.

Lähde: Nelonen Median tiedote.

Tulosta
Jarkko
Jarkko