Kausi 2019

Big Brother jäi ilman Kultaista Venlaa

BB-juontajat olivat ehdolla parhaaksi tv-esiintyjäksi vuonna 2019. Kuva: © 2019 Jan Lonnberg / Nelonen Media.

Perjantaina järjestetysssä Kultainen Venla -gaalassa Big Brother jäi ilman palkintoja. Ohjelma oli ehdolla yleisöäänestyskategorioissa ja yhdessä kategoriassa Televisioakatemian valitsemana, mutta mikään näistä ei tuonut palkintopystiä BB-tuotannon takan reunalle.

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020!

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020! Kuva: © 2019 Pixabay.com.

On aika rauhoittua joulun ja uuden vuoden viettoon. Big Brother Fanisivut toivottavat lukijoilleen hyvää ja rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2020.

Big Brother 2019 ehdolla Kultaisessa Venlassa ohjelmien ja juontajien kategoriassa

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Paluun ruutuihin tänä vuonna tehnyt Big Brother on ehdolla Kultainen Venla -gaalassa useassa eri kategoriassa. Katsojat pääsevät äänestämään Big Brotheria kahdessa kategoriassa ja Kultainen Venla -tuomaristo yhdessä kategoriassa.

Koostelähetyksissä Sub ja Jim tasoissa, sunnuntain suorissa Nelonen niskan päällä

BB-ohjelmien katsojalukujen vertailu vuosina 2014 ja 2019. Grafiikka: © 2019 Infogram ja Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Viimeisin BB-kausi päättyi reilut viikko sitten. Päättyneellä kaudella Nelonen Media otti ensimmäistä kertaa ohjat Big Brotherin näyttämiseen Suomessa ja tarkastellaan hieman kahden viimeisen kauden katsojalukuja.

Iltalehti: Big Brotherin jatkosta ei vielä varmuutta

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Sunnuntaina päättynyt Big Brother täytti Nelonen Median tavoitteet, mutta BB:n jatkosta ei ole vielä tietoa. Nykyinen BB-talo menee purkuun kauden päättymisen jälkeen.

Kristian on Big Brother 2019 -voittaja!

Kristian voitti Big Brotherin vuonna 2019. Kuva: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Big Brother 2019 huipentui tänään finaaliin, jossa voitosta kamppaili viisi asukasta. Seuraavaksi BB-voittajaksi julistettiin Kristian, joka kukisti voittajaäänestyksessä neljä muuta finalistia ja sai palkinnoksi 30 000 euroa kymmenen viikon urakastaan.

Liveseuranta: Big Brother 2019 Finaali 10.11.2019 - Kristian kuittasi voittajana 30000 euron potin!

Seuraava Suomen Big Brotherin voittaja selviää tänä iltana Big Brother 2019 Finaalissa. Seuraamme finaalin tapahtumia liveseurannassamme Nelosen ja Ruudun suoran lähetyksen alusta loppuun.

Big Brother 2019 päättyy tänään!

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Suomen yhdestoista Big Brother saadaan päätökseen tänään. Illan päätteeksi selviää, kenestä saadaan uusi BB-voittaja entisten jatkoksi.

BB-talon yhtiökokouksen asialistalla palkkiot ja tilinpäätös

BB-finalistit pitivät BB-talon yhtiökokouksen. Kuvat: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Päivät käyvät vähiin tämän vuoden Big Brotherissa. Toiseksi viimeisenä päivänä kokoontui BB-talon yhtiökokous, jossa keskusteltiin kuluneesta vuodesta, palkkionjaosta ja taloyhtiön tilinpäätöksestä. Myös päiväkilpailujen voittaja palkittiin.

Pikkujoulut BB-talossa Anun päivänä

Perjantaina vietettiin Anun päivää. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Viimeisenä finaaliviikolla omasta päivästään pääsi nauttimaan Anu. Perjantaina BB-talossa vietettiin pikkujouluja Anun päivän kunniaksi.

Dubbaus hauskuutti ja stressasi Kevinin päivänä

Kevin vietti päiväänsä torstaina. Kuva: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Neljäntenä finaaliviikolla oman päivänsä sai Kevin. Kevinin päivänä nähtiin paljon erilaista ohjelmaa ja yksi ohjelmanumero stressasi eritoten Kristiania.

Radio-ohjattavia autoja ja erikoisoluita Kristianin päivänä

Kristianin päivä oli vuorossa keskiviikkona. Arkistokuva. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Finaaliviikon kolmantena päivänä oli Kristianin päivän vuoro. Päivän ohjelmaan ohjelmaan kuului moottoriurheilua radio-ohjattavilla autoilla ja ilta huipentui saunailtaan erikoisolueineen.

Kimmon päivänä pelattiin Trivial Pursuitia ja nähtiin Pieni kauhuleffa vain

Tiistaina oli Kimmon päivä. Arkistokuva. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Tiistaina Big Brotherin finaaliviikolla vietettiin Kimmon päivää. Asukkaat pelasivat Trivial Pursuitia ja valmistivat Kimmon kunniaksi hienon illallisen.

Finaaliviikko alkoi Helmerin päivällä - scooteilla ja diabloilla temppuilua

Maanantaina oli Helmerin päivä. Kuva: © 2019 Vilma Töyräs / Nelonen Media.

BB-talossa käynnistyi viimeinen viikko maanantaina. Talossa on enää viisi asukasta, jotka saavat kukin oman päivän finaaliviikolle, jossa he saavat tehdä asioita, joista he pitävät.

Voittajaäänestys Big Brotherin voittajasta on käynnistynyt - Kuka voittaa 30000 euroa?

Finaaliviikon asukkaat vasemmalta lukien: Anu, Helmeri, Kevin, Kimmo ja Kristian. Kuvat: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Suomen 11. Big Brother päättyy ensi sunnuntaina finaaliin. Viisi asukasta kamppailee tämän vuoden Big Brotherin voitosta ja 30 000 eurosta voittajaäänestyksessä, joka on jo käynnistynyt.

Ville häädettiin yhdeksäntenä BB-talosta - asukkaat finaaliviikolle selvillä

Ville Elina Kottosen haastattelussa häädön jälkeen. Kuva: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Yhdennentoista BB-kauden viimeinen sunnuntaihäätö tapahtui tänään, kun kaksi asukasta oli häätöuhan alla. Vain viikko ennen finaalia BB-talosta häädettiin Ville.

Kimmo pääsi tapaamaan asukkaiden läheisiä BB-talossa

Kimmo sai tavata asukkaiden läheisiä. Kuva: © 2019 Vilma Töyräs / Nelonen Media.

Tunteet olivat pinnassa lauantaina, kun asukkaiden läheiset tekivät pikavierailun BB-taloon. Yksi asukkaista pääsi vieläpä tapaamaan kaikkien talossa olevien läheisiä.

Asukkaat mittelivät seitsenottelussa omakeksimissään lajeissa

Helmeri. Arkistokuva. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Perjantaina asukkaat saivat tehtäväkseen suursiivouksen ja seitsenottelun. Helmeri vei pisimmän korren asukkaiden omakeksimissä lajeissa BB-seitsenottelussa.

Ville ja Anu nimettiin yhdeksänteen häätöäänestykseen, nimeämisissä todella tasaista

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Big Brotherin finaaliviikon paikat ovat jaossa sunnuntaina viimeisessä normaalissa häätölähetyksessä. Torstaina BB-talossa pidettiin yhdeksännet nimeämiset, joissa häätöäänestykseen nimettiin Ville ja Anu.

Dinosaurusten määrä arvioitiin väärin, viikkotehtävä epäonnistui

Kuvituskuva. Kuva: © 2014 d97jro / Pixabay.

Yhdeksäs viikkotehtävä ratkesi torstaina, kun asukkaat ilmoittivat arvionsa dinosaurusten määrästä. Sitä ennen asukkailla oli vielä muutama tehtävä suoritettavanaan.

Helmeri sai munia päähänsä munavisan vääristä vastauksista

Helmeri. Arkistokuva. Kuva: © 2019 Vilma Töyräs / Nelonen Media.

Dinosaurus-viikkotehtävän kolmantena päivänä asukkaat pääsivät visailemaan, tekemään T-paidat ja dinomopoilemaan. Munavisan juontaja Helmeri joutui kärsimään asukkaiden vääristä vastauksista.

Asukkaille uudet dinoasut, onnistuneesta päivätehtävästä palkinnoksi saunaan

Dinoelämä jatkui BB-talossa tiistaina ja asukkaat saivat uudet dinoasut. Viikkotehtävän lomassa asukkaat pääsivät myös saunomaan onnistuttuaan päivätehtävässä.

Dinosaurukset valtaavat BB-talon

BB-talossa on dinosaurusviikko. Kuva: © 2014 d97jro / Pixabay.

Uudessa viikkotehtävässä asukkaat palaavat dinosaurusten aikaan. Asukkaiden tehtävänä on dinosauruksina huolehtia dinosaurusten munista ja laskea talossa olevia dinosauruksia.

Jukka häädettiin kahdeksantena BB-talosta

Jukka Elina Kottosen haastattelussa häädön jälkeen. Kuva: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Häätöäänestyksen kaksintaistelu Jukan ja Kristianin välillä ratkesi sunnuntaina. Kahdeksantena BB-talosta joutui lähtemään Jukka.

Perjantaina juhlittiin Villen synttäreitä, lauantaina halloweenia

Kuvituskuva. Kuva: © 2019 Bellahu123 / Pixabay

Viikonloppu BB-talossa on sujunut varsin kahtiajakoisissa merkeissä. Perjantaina oli ohjelmassa Villen syntymäpäivät ja lauantaina BB-talossa juhlittiin halloween-hengessä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.