Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2023! Kuva: © Pixabay.com. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.
Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2023! Kuva: © Pixabay.com. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Formula 1 Fanisivujen blogi on viettänyt hiljaiseloa blogipuolella, vaikka F1-kausi kävi kuumana. Kaikesta huolimatta toivotan kaikille sivuilla kävijöillle hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Formula 1:ssä Max Verstappen voitti toisen perättäisen maailmanmestaruutensa kaudella 2022. Ensi vuonna mies lähtee metsästämään jälleen uutta mestaruutta. Toivon mukaan myös mestaruuskamppailusta saadaan tätä vuotta intensiivisempää. Kauden alku lupasi paljon, mutta lopulta Verstappen varmisti mestaruutensa jo hyvin aikaisessa vaiheessa.

Ensi vuonna myös yritän myös ryhdistätyä blogikirjoittamisen saralla F1-kauden käänteistä. Jää nähtäväksi, mutta ainakin kisojen tulokset tulevat päivittymään myös ensi vuonna tavalliseen tapaan. Nyt on siis syytä rauhoittua ja kerätä energiaa ensi vuotta varten.

Toivotan kaikille hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle 2023!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa näilä sivuilla Formula 1:ä. Formula 1 -fanisivut keskittyvät kisojen tuloksiin ja tilastoihin sekä blogipohdintoihin F1-maailman tapahtumista. Blogikirjoituksia julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti ja kisojen tulosseuranta aina kisaviikonloppuisin.