Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020!

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020!  Kuva: © 2019 Pixabay.com.
Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020! Kuva: © 2019 Pixabay.com.

Formula 1 Fanisivut toivottaa kaikille lukijoilleen hyvää ja rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2020. Nyt on aika hieman rauhoittua ennen uutta kautta.

Takana on pitkä, 21 osakilpailua sisältänyt Formula 1 -kausi. Kausi päättyi Lewis Hamiltonin kuudenteen maailmanmestaruuteen, eikä myöskään Mercedeksen valmistajien sarjan mestaruusputki katkennut. Suomalaisittain Valtteri Bottas ajoi F1-uransa parhaan kauden ja Kimi Räikkönen teki hyvää työtä Alfa Romeon ratissa tiukassa keskikastissa.

Uusi kausi on aivan nurkan takana. Vielä on aika vetää hetki henkeä ennen kuin testit alkavat helmikuussa ja kausi 2020 maaliskuussa tuttuun tapaan Australian Melbournessa. Tulevasta kaudesta on tulossa ennätyspitkä, sillä vuonna 2020 ajetaan peräti 22 kilpailua, joiden joukossa on kaksi uutta kisaa Vietnamissa ja Hollannissa.

Toivotan kaikille sivuston kävijöille ja seuraajille hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa näilä sivuilla Formula 1:ä. Formula 1 -fanisivut keskittyvät kisojen tuloksiin ja tilastoihin sekä blogipohdintoihin F1-maailman tapahtumista. Blogikirjoituksia julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti ja kisojen tulosseuranta aina kisaviikonloppuisin.