Viikko 12: Finaali

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kahdennellatoista viikon voittajaäänestyksessä voittajaksi nousi Jasmiina. Hän voitti voittajaäänestyksessä Akin, Taavin, Anssin ja Lassen.

Big Brother 2021 voittajaäänestys käynnistyi finaaliviikon perjantaina viidellä asukkaalla. Kaikki asukkaat olivat mukana voittajaäänestyksessä sunnuntain finaaliin saakka. Eniten ääniä saanut asukas voittaa Big Brotherin ja finaalin aikana asukkaita häädetään talosta siihen saakka kunnes BB-taloon jää kaksi asukasta.

Voittajaäänestyksen alusta lähtien äänestystä johti Aki, jonka johto oli todella iso aina finaalilähetyksen alkuun saakka. Peräpäässä ensimmäisten häätöjen suhteen käytiin tasaisempaa kisaa Anssin ja Lassen kesken, Taavi ja Jasmiina olivat Akin lähimmät uhkaajat.

Ensimmäisenä finaalista häädettiin Lasse, joka niukasti hävisi Anssille. Toisena finaalista häädettiin Anssi ja kolmantena Taavi. BB-taloon jäivät kahdeksi viimeiseksi asukkaaksi Aki ja Jasmiina. Tässä vaiheessa Akilla oli vielä johto, mutta Jasmiina oli kaventanut sitä reilusti finaalilähetyksen alkuun verrattuna.

Viimeinen tilannenäyttö voittajaäänestyksestä näytettiin juuri ennen viimeistä mainoskatkoa Akilla oli reilun seitsemän prosenttiyksikön johto Jasmiinaan nähden, mutta äänestyksen loppuun mennessä ero oli sulanut. Lopputuloksissa Jasmiina kiilasi Akin oli niukan 0,2 prosenttiyksikon erolla. Lopulliset prosentit Jasmiinan ja Akin välillä olivat 50,1 % - 49,9 %.

Jasmiinasta tuli Suomen 12. Big Brotherin normaalikauden voittaja.

Voittajaäänestys su 28.11.2021 - tulokset:

Jäädytykset su 28.11.2021:

N. klo 22.09 - Häädettiin Lasse
N. klo 22.22 - Häädettiin Anssi
N. klo 22.39 - Häädettiin Taavi

Voittajaäänestys päättyi su 28.11.2021 n. klo 22.53:

Jasmiina 50,1 % - VOITTAJA
Aki 49,9 % (2. sija)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.