Tietoa sivustosta

Big Brother Suomi Fanisivusto on täysin fani- ja harrastuspohjalta ylläpidettävä sivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Sivusto on itsenäinen ja riippumaton Suomen Big Brotherin tuotannosta ja muista tiedotusvälineistä. Seuraamme Suomen Big Brotheria mm. uutisin ja kolumnein aktiivisesti tuotantokausien aikana, mutta myös kausien välillä. Sivuston kirjoituksia voi kommentoida jokaisessa kirjoituksessa olevalla kommenttilomakkeella tai sivuston palautelomakkeella. Olethan tutustunut sivustomme rekisteri- ja tietosuojaselosteeseemme?

Fanisivut.net on siis täysin itsenäinen suhteessa BB-tuotantoon, eikä meillä ole tuotantoyhtiöiden tai Big Brotheria esittävän kanavan kanssa mitään sopimuksia tai muuta yhteistyötä. Julkaisemme sivustolla oman linjamme mukaisesti artikkeleita ja muuta sisältöä. Emme voi vaikuttaa BB-tuotannon tekemisiin, emmekä myöskään käsittele tai välitä edelleen BB-tuotannolle kuuluvia palautteita. Big Brotherin tuotantoon saa yhteyden esimerkiksi ohjelman virallisten nettisivujen kautta.

Emme vastaa Fanisivut.netin ulkopuolisten sivujen sisällöstä ja linkkien toimimisesta, vaikka niiden linkkejä saattaa sivustollamme esiintyä. Ulkopuolisten sivustojen sisältöä koskeva palaute on lähetettävä ko. sivustoa ylläpitävälle taholle.

Big Brother Fanisivustosta voit antaa palautetta Palautelomakkeellamme.

 

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.