Uutiset

Nelosen syksy täyttyy tutuista suosikeista ja kanavanvaihtajista – Big Brother puuttuu joukosta

Temptation Island Suomea juontava Sami Kuronen vieraili BB-talossa syksyllä 2022. Kuva: © Nelonen Media.

Kesän kynnyksellä nähtiin tuttuun tapaan Nelonen Median ensi syksyn ohjelmiston julkistus. Odotettu tieto Big Brotherin puuttumisesta syysohjelmistosta vahvistui, eikä Isoveljen paluusta myöhemminkään ole mitään tietoa.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2024!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Kuva: © Pixabay.com. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Vuosi on lopuillaan ja on joulun aika, vaikka tänä vuonna ei Big Brotheria Suomessa nähtykään. Uusi vuosi tuo uudet kujeet, mutta Big Brotherin paluu on yhä kysymysmerkki.

Nelonen ja MTV julkaisivat kevätohjelmistonsa, Big Brother puuttuu joukosta

Kuva: © Nelonen Media. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Tämän vuoden tauolla ollut Big Brother ei palaa ruutuihin ainakaan alkuvuodesta 2024. Televisioyhtiöistä Nelonen Media ja MTV julkaisivat marraskuussa kevätohjelmistonsa, eikä Big Brotheria näy niissä.

Mitä tarjolla BB-puutostilaan syksyksi 2023? - Poimintoja tarjonnasta Suomen kanavilta

BB-talon käytävillä on hiljaista tänä syksynä. Kuva on vuoden 2020 BB-talosta. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Suomessa ei nähdä Big Brotheria syksyllä 2023, jonka aukkoa täyttävät monet muut ohjelmat. Tarkastelemme tässä jutussa Suomen tosi-tv-tarjontaa suurimmilla suomalaisilla tv-kanavilla ja suoratoistopalveluissa.

Fanisivujen kysely: Big Brother kiinnostaa yhä

Big Brother Fanisivujen kyselyn tulos Big Brotherin paluusta. Kyselyn 221 vastaajasta 92 % olisi halunnut nähdä Big Brotherin vuonna 2023, 8 % ei. Data: Fanisivut.net / Easypolls. Grafiikka: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Big Brother Fanisivujen käyttäjät haluaisivat nähdä Big Brotherin Suomessa myös tänä vuonna. Nettisivujemme kysely kertoi käyttäjien varsin selkeän kannan.

Iltalehti: Big Brother ei lopu kokonaan

BB-talossa pelattiin kaudella mm. shakkia. Kuva: © Nelonen Media.

Suomen Big Brotheria ei nähdä tänä vuonna, asiasta saatiin selvyys pääsiäisviikonloppuna. Kokonaan Big Brotherin suhteen ei toivoa kannata kuitenkaan heittää, sillä ohjelmaa ei olla kokonaan kuoppaamassa, kertoo Iltalehti.

Nelosen webinaari: Big Brotheria ei nähdä syksyllä 2023 - Nelonen monipuolistaa ohjelmistoaan

Big Brother jää tauolle ainakin vuodeksi. Kuva: © Nelonen Media. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Pääsiäisenä selvisi ikäviä uutisia Suomen Big Brotherin faneille. Netissä olevalla videolla Nelonen Media kertoi sidosryhmilleen, ettei Big Brotheria nähdä Nelosen kanavilla ainakaan syksyllä 2023.

Kriittiset päivät asukashaun suhteen lähestyvät - Tuleeko Big Brotheria tänä vuonna?

Reeo (oik.) voitti Big Brotherin vuonna 2022, Laura tuli toiseksi. Kuva Big Brotherin finaalista vuonna 2022. Kuva: © Nelonen Media.

Suomen Big Brother on viettänyt hiljaiseloa alkuvuoden 2023. Uudesta kaudesta tai ohjelman tulevaisuudesta yleensäkään ei ole tiedotettu, vaikka ollaan jo selkeästi kevään puolella.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2023! Kuva: © Pixabay.com. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Vuosi 2022 vetelee viimeisiään on aika rauhoittua joulun ja uuden vuoden viettoon. Fanisivut.net toivottaa kaikille lukijoilleen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Big Brotherin katsojaluvut laskusuunnassa - Juonittelukausi vei kiinnostusta?

Suomen Big Brotherin normaalikausien sunnuntailähetysten keskikatsojamäärät vuosina 2019-2022. Grafiikka: © Jarkko Nieminen / Fanisivut.net ja Infogram.

Marraskuun lopussa päättynyt Big Brother 2022 uudistui tänä vuonna, mutta katsojat eivät ottaneet sitä avosylin vastaan. Katsojaluvut tippuivat kauden mittaan ja ilmeisesti pelaamisen ja taktikoinin salliminen vei katsojia kauden edetessä.

Reeo on Big Brother 2022 -voittaja! - Laura jäi kakkoseksi kovimmalle pelaajalle

Reeo on Big Brother 2022 -voittaja. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Suomen Big Brotherin 13. normaalikausi huipentui sunnuntaina finaaliin. Big Brother 2022 -finaalissa 30 000 euron voittopotista kilpaili vielä neljä finalistia. Voiton vei Reeo, toiseksi tuli Laura, kolmanneksi Mia ja neljänneksi Miikka.

BB-talo on koristeltu finaali-ilmeeseen - Finalistit källittivät toisiaan ja Big Brotheria

BB-talo oli koristeltu komeasti finaalipäivän kunniaksi. Kuva: © Nelonen Media.

Vuoden 2022 Big Brother huipentuu sunnuntaina finaaliin. Finalistit heräsivät BB-talossa viimeiseen päivään, johon mahtui sitä kuuluisaa laskettelua, mutta myös källittelyä podcast-haastattelun kokemuksista. Iltaa kohden jännitys alkaa tiivistyä.

Liveseuranta: Big Brother 2022 Finaali 27.11.2022 - Reeo voitti Big Brotherin!

Big Brother 2022 päättyi tänään finaaliin. Seurasimme finaalipäivän tapahtumia tässä liveseurannassa aamusta aina finaalin ratkeamiseen saakka. Mitä talossa tapahtui viimeisenä päivänä ja kuka voittaa? Lue finaalipäivän liveseuranta tästä artikkelista.

Big Brother 2022 päättyy tänään! - Neljä finalistia kilpailee koko kauden voitosta

Big Brother 2022 -finalistit Miikka, Reeo, Laura ja Mia. Joku heistä on uusi BB-voittaja. Kuvat: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Suomen Big Brotherin 13. normaalikausi päättyy tänään finaaliin. BB-talossa enää neljä asukasta, Miikka, Reeo, Laura ja Mia ja yksi heistä voittaa Big Brotherin ja 30 000 euroa.

Asukkaat vastasivat katsojien kysymyksiin - Kautta muisteltiin valokuvia katsellen

Finalistit aloittelemassa itse valmistamaansa lounasta bravuurikokkauksistaan. Kuva: © Nelonen Media.

Viimeisenä lauantaina finalistit pääsivät muistelemaan menneitä ja vastaamaan katsojien kysymyksiin. Kysymyksistä nousi esiin yksi kauden ikuisuusaiheista, Milenan saama "tviitti".

Tunteet pintaan vanhojen asukkaiden tsemppiviesteillä - Hengailua yön pikkutunneille saakka

Finalistit seuraamassa videoita sohvan jalan petettyä oikealta edestä. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talon neljä jäljellä olevaa asukasta, BB-finalistit, juhlistivat finaalipaikkojaan kauden viimeisissä bileissä. Illan aikana saatiin tunteet pintaan finalistien näkemillä vanhojen asukkaiden videotervehdyksillä.

Finalistit juhlimaan viimeisissä bileissä - Laskettelu vihdoin käyntiin viimeisenä perjantaina

Finaalinelikko skoolaa finaalibileiden aluksi. Kuva: © Nelonen Media.

Päivät käyvät vähiin BB-talossa, sillä viimeinen viikonloppu tältä kaudelta on alkamassa. Vihdoin alkoi olla sitä finalistien pitkään odottamaa laskettelua.

Miikka, Laura, Reeo ja Mia ovat Big Brother 2022 -finalistit - Voittajaäänestys käynnissä, kuka voittaa 30000 euroa?

Big Brother 2022 -finalistit Miikka, Reeo, Laura ja Mia. Kuvat: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Tänä viikonloppua ratkeaa, kuka on Big Brother 2022 -voittaja. Big Brotherin finaali käydään sunnuntaina ja sinne selviytyivat Miikka, Laura, Reeo ja Mia. Voittajaäänestys on jo käynnissä.

Salla häädettiin finaalin kalkkiviivoilla BB-talosta - Neljä finalistia jäi taloon

Salla jättää hyvästit BB-talolle finaaliviikon torstaina. Kuva: © Nelonen Media.

Vain kolme päivää ennen kauden finaalia BB-talosta häädettiin vielä yksi asukas. Finaaliviikon torstaina BB-talosta häädettiin viidentenätoista Salla.

Asukkaat näkivät videot menneisyydestä - Teehetki käänteisenä ennen illan häätöä

Asukkaat ryhmähalissa heti teehetken jälkeen. Kuva: © Nelonen Media.

Torstaina asukkaat pääsivät katsomaan videoita, mitä he olivat tehneet ennen taloon tuloaan ja peilaamaan niitä nykyhetkeen. Käänteisessä teehetkessä finaaliviikon asukkaat pääsivät kertomaan tuntemuksista toisistaan vielä ennen kauden viimeistä häätöä.

Reeo, Mia ja Salla joutuivat viimeiseen häätöäänestykseen - Yksi häädetään BB-talosta torstaina

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kauden viidestoista ja viimeinen häätöäänestys ratkaisee Big Brotherin tämän vuoden finalistit. Kahdesta viimeisestä finaalipaikasta kilpailevat häätöäänestyksessä Reeo, Mia ja Salla.

Finaalipaikkoja ratkottiin loppusuorituksessa - Viime hetken sääntömuutos aiheutti keskustelua

Miikka ja Laura jännittävät finaalitehtävän loppusuoritusta. Kuva: © Nelonen Media.

Finaaliviikolle päässeet asukkaat joutuivat vielä kovan haasteen eteen, kun heillä alkoi tiistaina vuorokauden kestävä finaalitehtävä. Asukkaat kilpailivat siitä, ketkä kaksi varmistavat paikkansa BB-finaalissa jo keskiviikkona.

Finaalitehtävässä panoksena paikka finaalissa - Kaksi parasta on turvassa viimeiseltä häätöäänestykseltä

Finaalitehtävän dominojunat alkoivat rakentua BB-talon olohuoneeseen. Kuva: © Nelonen Media.

Big Brotherin finaaliviikko on käynnissä ja talossa on viisi asukasta. Tiistaina asukkaat saivat finaalitehtävän, jossa seuraavan vuorokauden aikana selviää, ketkä kaksi varmistavat jo paikkansa BB-finaalissa ja ketkä kolme joutuvat viimeiseen häätöäänestykseen.

Asukkaat vetoamaan katsojiin finaaliviikolla - Elämäntarinat BB-taloon saakka esille

Mia kertoi elämäntarinaansa

Kuluvaa BB-kautta ei ole enää paljoa jäljellä ja finaali lähestyy. Asukkaiden oli aika antaa vaikutuksensa myös katsojille, tällä kertaa elämäntarinoiden muodossa.

BB-nettisivut: Teknisiä ongelmia häätöäänestyksessä - Kaikkien äänet eivät menneet läpi

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Viime viikon häätöäänestyksessä oli häätölähetyksen aikana teknisiä ongelmia, kerrotaan Big Brotherin nettisivuilla. Ongelmien vuoksi osa äänestäjistä ei saanut hetken aikaa ääniään läpi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.