Uutiset

Markun punainen joukkue voitti kauppareissun päivätehtävästä

Markku opetti historiaa tiistain päivätehtävässä BB-koulussa. Kuva: © Nelonen Media.

Tiistaina BB-talon asukkaista kootut joukkueet kilpailivat toisiaan vastaan päivätehtävässä, jossa palkintona oli kauppareissu. Illalla Big Brother julisti tehtävän voittajaksi punaisen joukkueen.

Sanna Ukkola häädettiin viidentenä BB-talosta - Saralle koskemattomuus palikkatestissä

Sanna Annin haastattelussa häädön jälkeen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Viides häätöäänestys ratkesi tiistaina, kun häätöuhan alla oli maanantaina nimeämiskilpailun hävinnyt viisihenkinen Markku Pullin joukkue. Häätöäänestyksen tuloksena viidentenä BB-talosta häädettiin Sanna Ukkola.

Paluu koulun penkille BB-koulussa

Sedu pitää yhteiskuntaopin tuntia. Kuva: © Nelonen Media.

BB-asukkaat joutuivat palaamaan koulun penkille, kun sininen ja punainen joukkue kilpailivat toisiaan vastaan kauppa-ajasta. Voittajajoukkue pääsee myöhemmin kauppaan ja nauttimaan ostoksistaan.

Sininen joukkue voitti nimeämiskilpailun - Markun joukkue suoraan häätöäänestykseen

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Toisen viikon aluksi viikon ensimmäiseen häätöäänestykseen joutuvat asukkaat ratkaistiin kokkausaiheisen nimeämistehtävän lopputuloksen perusteella. Illalla järjestetyn kisan voitti sininen joukkue ja hävinneen joukkueen jäsenet Markku Pulli, Petra Olli, Sara Forsberg, Sanna Ukkola ja Aleksi Valavuori joutuivat suoraan häätöäänestykseen.

Kokkauskisassa panoksena paikka häätöäänestyksessä

Punaisten Petra ja Markku grillin ääressä. Kuva: © Nelonen Media.

Maanantaina päivällä Julkkis-BB-asukkaat jaettiin joukkueisiin ja myöhemmin on vuorossa ensimmäinen joukkuekilpailu. Joukkueet kilpailevat toisiaan kokkauskisassa illan suorassa lähetyksessä, mutta jo iltapäivällä kisaa päästiin harjoittelemaan.

Asukkaat jaettiin kahteen joukkueeseen - Tehtävillä vaikutusta BB-talon arkeen

Janne ja Markku jakoivat asukkaat joukkueisiin. Jannen sininen joukkue vasemmalla: Pinja, Nina, Roni ja Sedu. Markun punainen joukkue oikealla: Petra, Sara, Saunna ja Aleksi. Kuva: © Nelonen Media.

Julkkis-Big Brotherin toinen viikko käynnistyi asukkaiden jakamisella kahteen joukkueeseen. Asukkaat suorittavat joukkueissa tehtäviä, jotka tulevat vaikuttamaan asukkaiden elämään talossa mm. nimeämisiin liittyen.

Nina ja Sedu saivat hedelmäisen salatehtävän

Nina ja Sedu kuuntelemassa salatehtävän ohjeita studiossa. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talosta häädettiin sunnuntaina neljäs asukas, kun Sani Aartela sai häätöäänestyksessä vähiten ääniä. Häädöstä selvinneet Nina Mikkonen ja Sedu Koskinen eivät tällä kertaa kisanneet koskemattomuudesta, vaan he saivat salatehtävän.

Sani Aartela häädettiin neljäntenä BB-talosta

Sani Anni Hautalan haastattelussa häädön jälkeen. Kuva: © Nelonen Media.

Julkkis-Big Brotheria on takana vain viikko, mutta sunnuntaina oli vuorossa jo neljäs häätöäänestys. Kaikki asukkaat Janne Porkkaa lukuun ottamatta olivat häätöuhan alla ja neljäntenä BB-talosta häädettiin Sani Aartela.

Eurooppa-päivänä otettiin kantaa EU:a puolesta ja vastaan

EU-mielenosoitus BB-talon pihalla, vasemmalla puolesta, oikealla vastaan. Keskellä kenttätoimittaja Pinja. Kuva: © Nelonen Media.

Sunnuntaina vietetään virallista Eurooppa-päivää ja myös BB-talossa osallistuttiin päivän viettoon. Asukkaat pääsivät osoittamaan mieltään Euroopan Unionin puolesta tai sitä vastaan.

Rosa Meriläinen häädettiin kolmantena BB-talosta - Jannelle koskemattomuus visailulla

Rosa Meriläinen Anni Hautalan haastattelussa häädöön jälkeen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

BB-talossa koettiin julkkiskauden kolmas häätöäänestys lauantaina, kun neljä asukasta oli häätöuhan alla. Kolmantena BB-talosta häädettiin Rosa Meriläinen.

Eloisa BB-perhe valloitti BB-talon

 Janne-äiti poseeraa. Kuva: © Nelonen Media.

Lauantain päivätehtävässä juhlistettiin äitienpäivää jo ennakkoon. Asukkaat saivat omat roolinsa, joka piti täyttää BB-perheessä.

Janne, Sanna, Rosa ja Markku kolmanteen häätöäänestykseen - Sedu vaihtoi itsensä pois äänestyksestä

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa pidettiin perjantaina toiset nimeämiset, mutta häätöäänestykseen joutuneet asukkaat ratkesivat lopullisesti vasta nimeämiskilpailun jälkeen. Kolmanteen häätöäänestykseen joutuivat Janne Porkka, Sanna Ukkola, Rosa Meriläinen ja Markku Pulli.

Sedu vei nimeämiskilpailun videotarkastuksen jälkeen

Sedu voitti nimeämiskilpailun. Kuva: © Nelonen Media.

Perjantaina BB-talossa järjestettiin jälleen nimeämiset. Kauden toisiin nimeämisiin oli kuitenkin luvassa erityinen käänne nimeämiskilpailun muodossa.

Toni Nieminen häädettiin toisena BB-talosta - Nina voitti koskemattomuuden

Toni Nieminen Anni Hautalan haastattelussa. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Vauhdilla etenevässä Julkkis-Big Brotherissa oli torstaina vuorossa jo toinen häätö, kun neljä asukasta oli häätöuhan alla. Häätöäänestyksessä toisena BB-talosta häädettiin Toni Nieminen.

Oikeilla vastauksilla ansaittiin kauppa-aikaa - Onnenkantamoinen johti ketjuihin

Pinja tietoniekkana vastausvuorossa. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaille tuli jälleen mahdollisuus ansaita kauppa-aikaa seuraavalle kauppareissulleen. Tällä kertaa asukkaiden yleistieto oli testissä, mutta Onnenkantamoinen toi mutkia matkaan.

Janne hotellisviittiin Onnenkantamoisella - Pinja ja Sedu suorittivat pikaostokset

Janne voittamassaan hotellisviitissä. Kuva: © Nelonen Media.

Neljäntenä päivänä Julkkis-Big Brotherissa Janne Porkka pyöräytti itselleen Onnenkantamoisella hotelliyön. Asukkaat pääsivät myös suorittamaan kauppaostokset päivätehtävässä voittamillaan sekunneilla.

Nina, Rosa, Sanna ja Toni nimettiin toiseen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Julkkiskauden ensimmäiset nimeämiset pidettiin keskiviikkona. Toiseen häätöäänestykseen nimettiin Nina Mikkonen, Rosa Meriläinen, Sanna Ukkola ja Toni Nieminen.

Tuhmurilistan kärkitila teki Sannasta BB-talon nuhteettomuuden ylitarkastajan

BB-talon nuhteettomuusylitarkastaja Sanna toimessaan. Kuva: © Nelonen Media.

Tämän kauden ensimmäinen rangaistus laitettiin täytäntöön keskiviikkona. Big Brother laittoi asukkaat arvioimaan, ketkä ovat olleet talon pahimmat sääntörikkojat ensimmäisten päivien aikana.

Aikapommi räjähti Ninan käsissä - Nina suoraan häätöäänestykseen

Aikapommi on juuri räjähtänyt Ninan käsiin, Sanna tsemppaa vieressä. Kuva: © Nelonen Media.

Tiistain häädön jälkeen BB-taloon saapui ensimmäinen aikapommi, joka räjähtäessään vie asukkaan häätöäänestykseen. Keskiviikkona pommi räjähti Nina Mikkosen käsiin.

Kelly Kalonji häädettiin ensimmäisenä BB-talosta - Aleksille koskemattomuus haastetehtävässä

Kelly Anni Hautalan haastattelussa häätönsä jälkeen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Tämän kauden Julkkis-Big Brotherin ensimmäinen häätöäänestys päättyi tiistaina. Ensimmäisenä BB-talon sai tänä keväänä jättää Kelly Kalonji.

Ensimmäinen häätö tänä iltana - Asukkaita äänestetään vaiheittain turvaan

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Julkkis-Big Brotherissa häätöovi käy tiuhaan tällä kaudella ja ensimmäinen asukas saa häädön jo tänään. Illan aikana asukkaita äänestetään vaiheittain turvaan ja lopulta kolme vähiten ääniä saanutta asukasta viedään studioon loppuhuipennukseen.

Metsästämällä ruokaa, putkistosta kauppa-aikaa

Aleksi ja Sara metsästivät viime yönä saalista taloon. Kuva: © Nelonen Media.

Tiistaina asukkaat pääsivät ansaitsemaan ruokaa metsästämällä ja palloilla päivätehtävässä. Yhteistyötaidot nousivat todella esiin päivän tehtävässä.

Toisen Julkkis-BB:n avaus keräsi yli puoli miljoonaa katsojaa

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Sunnuntaina alkanut Suomen toinen Julkkis-Big Brother keräsi avauslähetyksessään yli 500 000 katsojaa. Katsojaluvut pysyivät viime vuoden tasolla, mutta jäivät selkeästi vuoden 2013 Julkkis-BB:n avauksesta.

Kolmiottelun toisessa lajissa tunnistettiin faktoja toisista - Sara ja Aleksi vuorostaan ulos nukkumaan

Nina ja Roni päiväkirjahuoneessa valitsevat pihalla nukkujat. Kuva: © Nelonen Media.

Julkkisasukkaiden tutustuminen jatkui kolmiottelun toisessa lajissa. Roni Bäck ja Nina Mikkonen saivat valita itselleen seuraajat erämajoitukseen seuraavaksi yöksi.

Tutustumista kolmiottelun merkeissä - Asukkaat kruunattiin katsojien äänestämillä titteleillä

Asukkaat vastaamassa adjektiivivisailussa. Kuva: © Nelonen Media.

Julkkis-BB:n asukkaat ovat päässeet asettumaan taloksi ja tutustuminenkin on syventynyt. Asukkaille on luvattu tuparit, mutta sitä ennen heidän oli osallistuttava tutustumisen kolmiotteluun.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.