Häädöt ja nimeämiset

Big Brotherissa järjestetään viikottain nimeämiset, joissa BB-talon asukkaat nimeävät toisiaan häätöäänestykseen. Eniten nimeämispisteitä saaneet asukkaat joutuvat häätöäänestykseen, joka käynnistyy nimeämisten päättymisen jälkeen. Häätöäänestys päättyy yleensä sunnuntain suorassa lähetyksessä, jossa BB-talosta häädetään viikottain yksi tai useampi asukas. Viimeisellä viikolla ei ole enää nimeämisiä, vaan silloin äänestetään vain voittajasta ja viimeisenä BB-taloon jäänyt asukas voittaa Big Brotherin.

Nimeämisten ja häätöäänestysten säännöt ja äänestyskäytännöt voivat vaihdella kauden aikana, koska Big Brother voi halutessaan muuttaa sääntöjä. Tuotanto kertoo erikseen normaalista poikkeavat nimeämis- ja äänestyskäytännöt ja tiedotamme ne sivustollamme heti, kun ne ovat tiedossamme.

Julkaisemme tiedot nimeämisisten ja häätöäänestysten tuloksista, kun tuotanto on ne julkaissut. Virallisista äänestyksistä, niiden toteutuksesta, tuloksista ja hinnoista vastaavat Nelonen Media ja Endemol Shine Finland Oy yhteistyökumppaneineen. Big Brother Fanisivustolla järjestettävät varjoäänestykset ja muut kyselyt ovat maksuttomia, eivätkä ne vaikuta virallisten äänestysten tulokseen emmekä ole mukana toteuttamassa virallisia äänestyksiä.

Viikko 2: Häätö

Toisella viikolla BB-mökistä häädettiin Minna. Hän hävisi häätöäänestyksessä Samille.

Viikko 2: Nimeämiset

Toisella viikolla vain mökkiläiset joutuivat nimeämään. Mökin asukkaat nimesivät toiseen häätöäänestykseen Minnan (8 pistettä) ja Samin (8 pistettä).

Viikko 2: Talosta poistuminen

Toisella viikolla BB-talosta poistui yksi asukas. Sini päätti poistua talosta henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Viikko 1: Valehäätö

Ensimmäisellä viikolla nähtiin valehäätö. BB-talosta valehäädettiin Minna, joka muutti uusien kämppäkaverien seuraan BB-mökkiin.

Viikko 1: Häätö

Ensimmäisellä viikolla BB-mökistä häädettiin Tiia. Hän hävisi häätöäänestyksessä BB-talon asukas Minnalle.

Viikko 1: Nimeämiset

Ensimmäisellä viikolla häätöäänestykseen nimettiin yksi asukas mökistä ja yksi asukas talosta. Mökistä asukkaat nimesivät häätöäänestykseen Tiian (10 pistettä) ja talosta Minnan (11 pistettä).

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.