Häädöt ja nimeämiset

Big Brotherissa järjestetään viikottain nimeämiset, joissa BB-talon asukkaat nimeävät toisiaan häätöäänestykseen. Eniten nimeämispisteitä saaneet asukkaat joutuvat häätöäänestykseen, joka käynnistyy nimeämisten päättymisen jälkeen ja se päättyy yleensä sunnuntain suorassa Big Brother Suomi Live -lähetyksessä. Suorassa lähetyksessä BB-talosta häädetään yksi tai useampi asukas kymmenen viikon ajan.

Viimeisellä viikolla ei ole enää nimeämisiä, vaan silloin äänestetään vain voittajasta ja viimeisenä BB-taloon jäänyt asukas voittaa Big Brotherin vuonna 2019. Nimeämisten ja häätöäänestysten säännöt voivat muuttua kauden kuluessa, koska Big Brother voi halutessaan muuttaa sääntöjä. Tiedotamme mahdollisista sääntömuutoksista, jos sellaista tietoa tulee.

Julkaisemme tiedot nimeämisisten ja häätöäänestysten tuloksista,kun tuotanto on ne julkaissut. Virallisista äänestyksistä vastaavat Nelonen Media ja Endemol Shine Finland Oy. Big Brother Fanisivustolla järjestettävät varjoäänestykset ja vastaavat ovat maksuttomia, eivätkä ne vaikuta virallisten äänestysten tulokseen.

Viikko 3: Häätö

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Kolmannella viikolla BB-talosta häädettiin Eeva-Leena. Hän hävisi häätöäänestyksessä Villelle ja Tarinalle.

Viikko 3: Nimeämiset

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Kolmannella viikolla häätöäänestykseen nimettiin kolme asukasta. Häätöäänestykseen joutuivat Tarina (10 pistettä), Ville (7 pistettä) ja Eeva-Leena (5 pistettä).

Viikko 2: Häätö

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Toisella viikolla BB-talosta häädettiin Timo. Hän hävisi häätöäänestyksessä Villelle ja Miralle.

Viikko 2: Nimeämiset

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net

Toisella viikolla häätöäänestykseen joutui kolme asukasta. Nimeämispisteiden perusteella häätöäänestykseen joutuivat Ville (6 pistettä), Mira (6 pistettä) ja Timo (5 pistettä).

Viikko 1: Häätö

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Ensimmäisellä viikolla BB-talosta häädettiin Emma. Hän hävisi häätöäänestyksessä Timolle ja Tarinalle.

Viikko 1: Nimeämiset

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net

Ensimmäisellä viikolla asukkaat nimesivät häätöäänestykseen kolme asukasta. Häätöäänestykseen joutuivat Timo (9 pistettä), Emma (7 pistettä) ja Tarina (6 pistettä).

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.