Mielipide

Kommentti: Mikä niissä sääntöjen noudattamisessa on niin vaikeaa?

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

BB-talon asukkaat saivat jälleen viikonloppuna rangaistuksen lukuisista sääntörikkeistä. Asukkailla näyttäisi olevan suuria vaikeuksia noudattaa sääntöjä ja ymmärtää, mikä on kiellettyä ja mikä ei.

Analyysi: Hajoaako talon lemmenpari?

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Kolmanteen häätöäänestykseen nimettiin kaksi jo siellä aiemmin ollutta ja yhden ensikertalaisen. Ovatko katsojat kyllästyneet Tarinan peräänkuuluttamaan keskustelukulttuuriin, Villen rukoiluihin ja lemmenparin yhteiseloon?

Analyysi: BB-talon dynamiikka on murroksessa

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Nyt on todellinen Big Brother alkanut. Ensimmäisten viikkojen kesäleirimeininki on mennyt ja asukkaat alkavat näyttää todellisen karvansa BB-talossa.

Analyysi: Lähteekö talosta jälleen nainen?

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Tällä viikolla häätöuhan alla ovat Timo, Mira ja Ville. Tässä hieman analyysintynkää tämän viikon häätöäänestysasetelmista.

Kommentti: Viikkotehtävä alkoi toistaa itseään, mutta risteilypäällikkö loisti

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Asukkaat olivat BB-risteilyllä tällä viikolla, mutta tehtävä alkoi pahasti toistaa itseään jo tiistaina. Kaikki asukkaat pistivät itsensä hyvin likoon viikkotehtävässä, mutta erityisesti Kristian teki huikean roolin risteilypäällikkönä.

Kommentti: Uudella tuotannolla on vielä oppimista

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Big Brotheria on nyt viikko takana. Uusi tuotanto on näyttänyt suuntaa tästä BB-kaudesta ja nyt on pienen arvion aika ensimmäisen viikon perusteella.

Analyysi: Kuka häädetään ensimmäisenä?

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net

Kolme asukasta joutui häätöuhan alla ja yksi heistä joutuu jättämään talon sunnuntaina. On aika ensimmäisen häätöäänestysanalyysin.

Kommentti: Aikuismainen asukaskokoonpano

Kuva: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net

Uusi BB-kausi käynnistyi 14 asukkaan voimin sunnuntaina. BB-taloon muutti pitkään aikaan aikuismaisin asukaskokoonpano Suomen Big Brotherissa, kenties kaikkien aikojen aikuismaisin.

Kolumni: Iltasatu

Kuva: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net

Enää yksi yö aikaa, kunnes Big Brother palaa Suomen televisioon. Jotta uni tulisi paremmin viimeisenä yönä ennen kuin valot jälleen syttyvät BB-talossa, tarjoamme iltalukemistoksi ennen nukkumaanmenoa hieman erilaisen iltasadun. Hyvää yötä!

Kommentti: Virtasen paljastukset lupaavat hyvää

Kuva: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Tällä viikolla Big Brotherin pääohjaaja Janne Virtanen on avannut eri medioissa tulevaa Big Brother -kautta. Näiden puheiden ja muiden jo havaittujen asioiden perusteella voidaan odottaa pitkästä aikaa hyvää BB-kautta.

Kommentti: Mitä odotan paluukaudelta?

Kuva: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net

Suomen Big Brother palaa ihan pian. On lähes viisi vuotta edellisen kauden päättymisestä ja nyt toiveiden tynnyri on jälleen täynnä, kun uudet yrittäjät uudella kanavalla pääsevät pyörittämään Big Brotheria. Mitä sopii odottaa alkavalta kaudelta?

Kommentti: Tuotannon henkilövalinnat vaikuttavat lupaavilta

Tällä viikolla julkaistiin paljon odotettuja nimiä, jotka osallistuvat Big Brotherin uuteen tulemiseen. Nelonen Media toi julki kaikista tärkeimmät, eli juontajat ja ydintiimin, ja ainakin alkuun porukka vaikuttaa lupaavalta.

BB-talo kauppakeskuksessa antaa tuotannolle paljon mahdollisuuksia

Tällä viikolla kuultiin mielenkiintoisia uutisia uudesta BB-talosta. Tänä vuonna BB-talo tulee sijoittumaan kauppakeskukseen, joka avaa tulevaan Big Brotheriin uusia mahdollisuuksia.

Ruutukaappaus Fanisivut.net-sivuston BB-laskurista. Kuva: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net

Pitkä odotus päättyy syksyllä - Kutina takaraivossa ennakoi Big Brotheria

Ensi syksynä tulee neljä vuotta täyteen edellisen Suomen Big Brotherin käynnistymisestä. Moni oli Big Brotheria toivonut takaisin ja moni oli toivonut, ettei BB:tä Suomessa enää ikinä nähdä. Totta se kuitenkin on, Suomen Big Brother on tehnyt paluun!

Kommentti: Love Island Suomi ei vakuuttanut

Jälleen uusi deittireality saatiin ruutuun vuorokauden myöhässä Subilla, kun Love Island Suomi starttasi. En odottanut sarjaa sen suuremmin, vaikka mediassa siitä oli kohuttu jo muutama viikko. Pätkiä ensimmäisistä jaksoista katsottuani, ei Love Island Suomi saanut itseäni vakuuttuneeksi sen hyvyydestä tai, että siitä olisi Big Brotherin korvaajaksi.

Ei näy, eikä kuulu

Big Brother on pitänyt taukoa kohtapuoliin puoli vuotta ja odotus jatkuu yhä. Mitään tietoa tulevasta ei ole ja vaikuttaa siltä, että Big Brotheria ei tänäkään vuonna nähdä.

Voisiko SBS Discovery olla Big Brotherin uusi koti?

Suomen Big Brotherin tulevaisuus on yhä auki. Tällä tietoa välivuottaan viettävän Big Brotherin jatkosta ei ole vielä tiedotettu, mutta tässä välissä hieman pohdintoja juuri alkaneen Ruotsin BB:n kirvoittamin ajatuksin.

Tuleeko Big Brotheria ikävä?

Isoveljetön syksy on edennyt kohta kuukauden verran. Ei ole ollut BB-taloa, sen asukkaita eikä tuotantoa haukuttavaksi. Onko Big Brotheria tullut ikävä tänä aikana?

Täysillä tai ei ollenkaan

Suomen Big Brotheria ei siis nähdä tänä vuonna. Ainakin vuoden tauko tekee BB:lle hyvää, ellei sitten koko formaatin kuoppaamisesta Suomessa.

Välivuosi vai lopullinen kuolinisku?

Kevät on jo pitkällä, eikä Big Brotherin tulevaisuudesta ole vielä tietoa. Mitä pidemmälle kevät menee, sen pahemmalta alkaa näyttää.

Viimeinen takaraja

Asukashaku Big Brotheriin on käynnistetty perinteisesti maaliskuussa. Missä vaiheessa haku pitää viimeistään käynnistää, jotta uuteen kauteen valmistautumiseen jäisi riittävästi aikaa?

Asukasanalyysi 2014

Kymmenes BB-kausi päättyi pari viikkoa sitten. Nyt on aika analysoida viimeistä kertaa kauden 2014 BB-asukkaat.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.