Mielipide

Kommentti: Naiset vähissä

Tällä kaudella BB-talosta on häädetty pelkästään naisia. Talossa on enää neljä naista ja vain kaksi alkuperäistä naisasukasta.

Analyysi: Uudet tuovat piristystä porukkaan

Sunnuntaina BB-taloon muuttaneet Noora, Maiju ja Samir ovat piristävä lisä tämän vuoden asukaskattaukseen. Alku on ollut lupaava, toivottavasti suuntaus jatkuu samana myös muiden joukossa.

Kommentti: Uudet asukkaat kerrankin paikallaan

Sunnuntaina kerrottiin, että neljännen viikon päätteeksi BB-taloon saadaan uutta säpinää, kun uusia asukkaita saapuu taloon. Tällä kaudella uusien asukkaiden tuloa jopa odottaa piristämään nykyistä asukaspakkaa.

Analyysi: Kuherruskuukausi päättymässä

Kolmas viikko on käynnissä asukkaiden ulkoillessa BB-talon pihalla. Tässä ajassa harmonia asukkaiden välillä on alkanut jo rikkoutumaan ja kuherruskuukausi on päättymässä.

Kommentti: BB-lähetyksissä havaittavissa kehitystä

Tällä kaudella BB-lähetyksissä on tapahtunut selkeätä kehitystä aikaisempiin vuosiin. Etenkin häätölähetyksissä on menty parempaan suuntaan.

Kommentti: Hitaasti kiihdyttäen

Uutta Big Brother -kautta on edetty kuudennelle päivälle ja ensimmäinen viikonloppu on edessä. Kauden aloitus ei ole ollut kovin vauhdikas, vaan nyt on otettu rauhallinen startti, jossa vaikuttaisi olevan hidas kiihdytys matkanopeuteen.

Kommentti: Näytöt tiskiin

Uusi BB-kausi käynnistyy tänä iltana ja odotukset ovat korkeat onnistuneen viime kevään jäljiltä. Puheet alkavasta kaudesta ovat olleet jälleen kovat, joten nyt on tuotannon aika pistää näytöt tiskiin.

Kommentti: Hyviltä pohjilta normikautta kohti

Kuluva vuosi on ollut jälleen kerran poikkeuksellinen monessakin mielessä. Ei lähelläkään suurin poikkeus, mutta poikkeus kuitenkin on se, että tänä vuonna nähdään peräti kaksi suomalaista BB-kautta. Vuoden toiseen Big Brotheriin lähdetään hyviltä pohjilta.

Kommentti: Julkkiskauden paluu oli onnistunut

Nelonen toi tänä keväänä Julkkis-Big Brotherin takaisin. Ennen kauden alkua oli paljon epäilyksiä edellisen julkkiskauden flopattua, mutta nyt kauden jälkeen voidaan todeta pelon osoittautuneen turhaksi.

Analyysi: Julkkis-Big Brother 2021 finalistianalyysi

Julkkis-Big Brother on edennyt jo kalkkiviivoilleen ja finaali häämöttää. On aika sivustomme perinteiseen finalistianalyysiin, jossa käydään lyhyesti läpi pikavauhtia edenneen julkkiskauden finalistit.

Kommentti: Äänestyskiritys jatkui myös julkkiskaudella

Suomen Big Brotherista tuttu kiritys häätöäänestyksissä jatkui myös Julkkis-BB:ssä. Entistä tiheämpi häätörytmi korosti tätä ja toi esiin myös, kuinka vähän ääniä luultavasti annetaan.

Analyysi: Ketkä menevät finaaliin?

Kauden toisessa asukasanalyysissä otetaan kantaa jo nopeatempoisen kauden finaalikattaukselle. Ketkä asukkaat ansaitsevat paikan finaalissa?

Kommentti: Jatkuvat häädöt eivät säväytä

Julkkis-BB:ssä neljästi viikossa olevat häädöt menettävät hieman hohtoaan, kun häätöäänestys on lähes koko ajan käynnissä. Suuret tunteet ovat olleet harvassa, kun asukkaita on tällä kaudella häädetty.

Analyysi: Mielenkiintoinen porukka kasassa

Julkkis-BB-talo on ollut avoinna noin viikon ja vielä on vajaat kaksi viikkoa jäljellä. Julkkiskattaus on osoittautunut varsin hyväksi.

Kommentti: Ensimmäinen häätölähetys kaaosta ja tunarointia

Tiheätahtisten häätöjen Julkkis-BB-kaudella nähtiin tiistaina ensimmäinen häätö. Nelosen häätölähetys oli sekava sillisalaatti, joka päättyi haastetehtävään, josta tuli armoton floppi.

Kommentti: Lupaava kokoonpano

Toinen julkkiskausi saatiin käyntiin sunnuntaina. Taloon muuttaneista asukkaista voidaan sanoa jo nyt, että tämänhetkinen kokoonpano pyyhkii lattiaa edellisellä Julkkis-BB:n asukkailla.

Kommentti: Edellinen julkkiskattaus on päihitettävissä

Uuden julkkiskauden alkuun on vajaa viikko tätä kirjoitettaessa. Tänä vuonna BB-talon nimilista pitäisi olla selkeästi kovempi kuin kahdeksan vuotta sitten.

Kommentti: Tuotannon paineet pois julkkiskaudella, talosta suurimmat odotukset

Maanantaina julkistettu Julkkis-Big Brotherin paluu vilkastaa BB-vuotta. Nyt saatiin ensimmäistä kertaa Suomessa Big Brother myös keväälle, mutta kovin suuria odotuksia ei julkkiskaudesta ole.

Analyysi: BB-talon asukkaat kaudella 2020

Kauden viimeisessä asukasanalyysissä käydään läpi vielä kerran kaikki BB-talossa nähdyt 20 asukasta. Jokainen asukas on käyty läpi tiiviissä muodossa ja analyysiin on koottu olennaisimmat ajatukseni asukkaista.

Analyysi: Arvio kaudesta 2020

On marraskuun lopussa päättyneen BB-kauden yhteenvedon aika. Tänä vuonna nähtiin viime vuotta pidempi kausi, joka ei valitettavasti ollut samanveroinen ja kaudesta tuli varsin keskiverto.

Kommentti: Makkarijengi meni päätyyn saakka

Big Brother 2020 päättyi sunnuntaina Joelin voittoon. Paljon keskustelua aiheuttanut makkarijengi otti päättyneellä kaudella kolmoisvoiton ja kaikki pahimmat selän takana puhujat häädettiin heitä ennen.

Kommentti: Vihdoin asukkaat yllätetään

Enää kaksi yötä finaaliin, mutta finaaliviikon tunne on loistanut poissaolollaan. Näinköhän sitä tunnetta saadaan tänään ja huomenna, kun kaksi yllätyshäätöä suoritetaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.