Viikko 6: Häätö

Kuudennella viikolla BB-talosta häädettiin Maiju. Hän hävisi häätöäänestyksessä Anssille, Jasmiinalle, Samille ja Samirille.

BB-talossa ei järjestetty tällä viikolla nimeämisiä, vaan häätöäänestykseen joutuneet asukkaat selvisivät viikkokilpailun perusteella. Häätöäänestykseen joutuivat viikkokilpailun hävinnyt punainen joukkue. Punaiset kilpailivat vielä nimeämiskilpailussa, jossa sen voittaja Anssi pelasti Pekan ja Villen, joten häätäänestykseen joutuivat Anssi, Jasmiina, Maiju, Sami ja Samir.

Häätöäänestys käynnistyi lauantaina ja uudet asukkaat Samir ja Maiju olivat koko ajan äänestyksen hännillä. Kärjessä tilanne vaihteli ja sunnuntain häätölähetyksessä turvaan päästettiin Anssi ja Jasmiina.

Loput kolme jatkoivat häätöäänestyksessä loppuun asti, mutta häädettävästä asukkaasta ei ollut epäselvyyttä. Maiju pysyi koko ajan kuudennen häätöäänestyksen viimeisenä ja hän tuli häädetyksi varsin selvällä erolla. Ero ensimmäisenä turvassa olleeseen Samiriin oli 19,2 prosenttiyksikköä Maijun kerättyä 10,8 % annetuista äänistä. Sami oli loppukolmikosta ylivoimainen lähes 60 %:n äänisaalilla.

Maijun häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Kuudes häätöäänestys su 17.10.2021 - tulokset:

Sami 59,2 %
Samir 30,0 %
Maiju 10,8 % (häädetty)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä ensimmäisinä turvassa olleiden Anssin ja Jasmiinan ääniä ole mukana.


Tulosta   Sähköposti