Verstappen tuli, näki ja voitti

Red Bullille Espanjan GP:n alla Toro Rossolta siirtynyt Max Verstappen järjesti jättiyllätyksen sunnuntaina Espanjan GP:ssä. Nuori hurjapää otti kaikien aikojen nuorimpana kuljettajana voiton kauden viidennessä MM-osakilpailussa Barcelonassa.

Kun Mercedes-kuljettajat olivat kolkanneet toisensa ulos kisasta, oli voittotaistelu auki muille. Tämän mahdollisuuden käytti parhaiten Red Bullille pikahälytyksellä siirtynyt Max Verstappen, joka voitti uransa ensimmäisen Formula 1 -osakilpailun.

Verstappen pisti nyt jauhot suuhun vimeisillekin epäilijöilleen. Vain taivas tuntuu olevan auki tälle nuorikaiselle, joka otti nyt haltuunsa GP-voittojen nuoruusennätyksen selvällä marginaalilla ennen Sebastian Vetteliä. Kylmäpäinen esitys Ferrarin Kimi Räikköstä vastaan ei antanut selittelyille sijaa, vaan hollantilaista juhlittiin Espanjan GP:n suurimpana sankarina sunnuntaina iltapäivällä.

Tämä ei suinkaan ollut tässä, sillä kuulemme Verstappenista varmasti lisää. Ei välttämättä vielä seuraavassa kisassa, sillä Verstappen ja Red Bull hyötyivät selvästi Mercedes-kuljettajien kolaroinnista, mutta voitot eivät edes tällä kaudella ole välttämättä tässä. Väitän myös, että Verstappenilla on myös erittäin hyvät edellytykset myös tulevaisuuden maailmanmestariksi. Todelliset asiantuntijathan näkivät tämän jo aika pivää sitten, enkä itseäni laske tähän joukkoon.

Arki siis todennäköisesti palaa F1-maailmaan jo Monacossa, kun Mercedekset ovat jälleen kuvioissa mukana. Erästä jääkiekkoselostajaa mukaillen voisi kuitenkin sanoa, että Verstappen on myrskyvaroituksensa antanut.


Tulosta   Sähköposti

Aiheeseen liittyvät artikkelit: