Häätö 4: Sani Aartela häädettiin

Neljännessä häätöäänestyksessä olivat kaikki muut asukkaat paitsi Janne Porkka, jolla oli koskemattomuus. Neljäntenä BB-talosta häädettiin Sani Aartela, joka hävisi häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa Nina Mikkoselle ja Sedu Koskiselle.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä käynnistyneessä häätöäänestyksessä oli kymmenen asukasta. Sunnuntain suorassa lähetyksessä seitsemän eniten ääniä saanutta asukasta päästettiin turvaan noin puoli tuntia ennen äänestysajan loppua.

Äänestystilanteet vaihtelivat suuresti, kun vielä kymmenen asukasta oli mukana äänestyksessä. Kolmen viimeistä asukasta häätöäänestyksessä olivat Sani, Nina ja Sedu. Heidänkin välillään sijoitukset vaihtelivat, kun äänestystilanteita näytettiin ennen häätöäänestyksen päättymistä.

Lopputuloksissa Sani tuli häädetyksi saatuaan 31,9 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa oli Sedu, joka voitti Sania 0,2 prosenttiyksikön eroa. Kolmen viimeisen kesken eniten ääniä keräsi Nina, joka voitti Sania 4,1 prosenttiyksiköllä.

Sanin häädön jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta.

Neljäs häätöäänestys su 9.5.2021 - tulokset:

Nina Mikkonen 36,0 %
Sedu Koskinen 32,1 %
Sani Aartela 31,9 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset. Kesken häätöäänestykseen turvaan päästettyjen asukkaiden ääniosuudet eivät ole tiedossa.


Tulosta   Sähköposti