Häätö 5: Sanna Ukkola häädettiin

Viidennessä häätöäänestyksessä oli viisi asukasta. Heistä talosta viidentenä häädettiin Sanna Ukkola, joka hävisi häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa Sara Forsbergille ja Aleksi Valavuorelle.

Tähän häätöäänestykseen asukkaat määräytyivät nimeämiskilpailun tuloksen perusteella. Markku Pullin johtama punainen joukkue hävisi kilpailun ja häätöäänestykseen joutuivat Markun lisäksi Sara, Aleksi, Sanna ja Petra Olli.

Häätöäänestystilanne eli, kun kaikki asukkaat olivat vielä mukana, mutta tilanne rauhoittui, kun enää kolme oli jäljellä. Markku ja Petra pelastettiin turvaan suoran lähetyksen alussa. Sannan, Aleksin ja Saran osalta Aleksi ja Sara kasvattivat eroaan Sannaan, eikä Sannalla ollut enää mahdollisuutta nousta turvaan häädöltä.

Lopputuloksissa Sanna keräsi 20,6 % annetuista äänistä ja hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Aleksille 19 prosenttiyksikköä. Viidennen häätöäänestyksen voitti Sara 0,2 prosenttiyksikön erolla Aleksiin.

Sannan häädön jälkeen BB-taloon jäi yhdeksän asukasta.

Viides häätöäänestys ti 11.5.2021 - tulokset:

Sara Forsberg 39,8 %
Aleksi Valavuori 39,6 %
Sanna Ukkola 20,6 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä ensimmäisinä turvassa olleiden Markun ja Petran ääniä ole mukana.


Tulosta   Sähköposti