Häätö 8: Roni Bäckin ja Pinja Sanaksenahon häädöt

Kahdeksannessa häätöäänestyksessä oli kuusi asukasta ja suoritettiin tuplahäätö, eli häädettiin kaksi asukasta. BB-talosta häädettiin kahdeksantena Roni Bäck ja Yhdeksäntenä Pinja Sanaksenaho, jotka hävisivät äänestyksen viimeisessä vaiheessa Nina Mikkoselle.

Häätöäänestyksessä olivat kaikki asukkaat koskemattomuudesta nauttinutta Aleksi Valavuorta lukuun ottamatta. Nimeämisiä tähän häätöäänestykseen ei pidetty.

Ensimmäisenä häätöäänestyksessä pääsivät turvaan kolme eniten ääniä saanutta asukasta, Petra Olli, Sara Forsberg ja Markku Pulli. Tämän jälkeen Pinja, Roni ja Nina jatkoivat vielä mukana äänestyksessä. Tuplahäätö paljastettiin asukkaille vasta aivan hieman ennen, kun äänestysaika päättyi.

Kolmen viimeisen mukana olleen kesken taistelu paikasta talossa ja finaaliviikosta oli Ninan ja Pinjan välillä, sillä ero Roniin oli todella iso. Nina oli lähes koko äänestyksen Pinjan edellä, mutta Pinja kiri jopa ohi. Viimeisellä mainoskatkolla Nina kuitenkin otti takaisin kärkipaikkansa kohtuullisen isolla erolla, eikä siitä enää luopunut.

Kahdeksannen häätöäänestyksen lopputuloksissa Nina pysyi turvassa kerättyään loppukolmikosta 49,3 % annetuista äänistä. Ero Pinjaan oli 6 prosenttiyksikköä. Kaikkein heikoimmilla oli Roni, joka keräsi vain 7,4 % äänistä.

Ronin ja Pinjan häätöjen jälkeen BB-taloon jäi finaaliviikoksi viisi asukasta.

Kahdeksas häätöäänestys su 16.5.2021 - tulokset:

Nina Mikkonen 49,3 %
Pinja Sanaksenaho 43,3 % (häädettiin)
Roni Bäck 7,4 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset. Kesken häätöäänestykseen turvaan päästettyjen asukkaiden ääniosuudet eivät ole tiedossa.


Tulosta   Sähköposti