Häätö 9: Aleksi Valavuori häädettiin

Yhdeksännessä häätöäänestyksessä olivat kaikki BB-talon asukkaat. Kymmenentenä BB-talosta häädettiin Aleksi Valavuori, joka hävisi häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa Sara Forsbergille ja Nina Mikkoselle.

Kauden viimeisessä häätöäänestyksessä oli viisi asukasta, joista kaksi äänestettiin turvaan, kun äänestystä oli jäljellä noin puoli tuntia. Ensimmäisinä finaalipaikkansa varmistivat Petra Olli ja Markku Pulli. Äänestystilanne vaihteli hurjasti koko suoran lähetyksen alun ajan ja kaikki asukkaat taisivat käydä jossain vaiheessa turvapaikoilla.

Häätöäänestystä jatkettiin puolen tunnin ajan kolmella asukkaalla, joista yhden tie päättyisi ennen Julkkis-BB:n finaalia. Tilanteet vaihtelivat myös loppukolmikossa ja niin Aleksi, Sara kuin Ninakin kävivät putoajan paikalla vuorollaan. Äänestysajan loppuessa häädetyksi tuli lopulta Aleksi.

Lopputuloksissa Aleksi keräsi 31,9 % annetuista äänistä. Sara oli ensimmäisenä turvassa 1,3 prosenttiyksikön erolla Aleksiin. Nina oli loppukolmikon vahvin 34,9 % ääniosuudellaan. Aleksin häätö tiesi sitä, että hän tippui Julkkis-BB-finaalista. Sara ja Nina jatkavat Suomen toisen julkkiskauden finaaliin Petran ja Markun seuraksi.

Aleksin häädön jälkeen BB-taloon jäi neljä asukasta.

Yhdeksäs häätöäänestys ti 18.5.2021 - tulokset:

Nina Mikkonen 34,9 %
Sara Forsberg 33,2 %
Aleksi Valavuori 31,9 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset. Kesken häätöäänestykseen turvaan päästettyjen asukkaiden ääniosuudet eivät ole tiedossa.


Tulosta   Sähköposti