Nimeämiset 3: Neljä asukasta häätöäänestykseen

Kolmansissa nimeämisissä nimettiin asukkaat kuudenteen häätöäänestykseen. Häätöäänestykseen joutuivat Roni Bäck (suoraan häätöäänestykseen), Sedu Koskinen (8 pistettä), Nina Mikkonen (6 pistettä) ja Janne Porkka (5 pistettä).

Kuudenteen häätöäänestykseen asukkaita joutui eri tavalla. Roni joutui häätöuhan alle sinisen joukkueen hävittyä keskiviikon nimeämiskisassa. Punainen joukkue laittoi Ronin suoraan häätöäänestykseen joukkueen voitettua kisan. Muut asukkaat joutuivat häätöäänestykseen nimeämisten perusteella.

Näistä nimeämisistä olivat turvassa Sara Forsberg ja Aleksi Valavuori. Sara voitti koskemattomuuden tiistain haastetehtävässä selvittyään viidennestä häädöstä. Aleksi sai koskemattomuuden punaisen joukkueen voitettua nimeämiskisan keskiviikkona.

Nimeämispisteiden jakautuminen:

Asukas Antoi 2 pistettä Antoi 1 pisteen Saanut itse
Sara Forsberg
Sedu Nina  Koskemattomuus
Roni Bäck
Sedu Markku  Suoraan häätöäänestykseen
Janne Porkka
Nina Sedu  5
Nina Mikkonen
Sedu Markku  6
Pinja Sanaksenaho
Markku Janne  4
Markku Pulli
Pinja Sedu  4
Aleksi Valavuori
Janne Pinja  Koskemattomuus
Petra Olli
Janne Nina  0
Sedu Koskinen
Nina Pinja  8

Jos luet sivua mobiililaitteella, liikuta taulukkoa sivulle nähdäksesi kaikkien nimeämispisteet.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.