Big Brother 24/7 - Ruutu+ 6.9.2020 alkaen

Ruutu+ -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Ruutu+ -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Tuttuun tapaan BB-talon tapahtumia pystyy seuraamaan ympäri vuorokauden, missä ja milloin haluaa. Tänä vuonna Big Brother 24/7 -palvelu on saatavissa vain netissä osana Nelonen Median Ruutu+ -palvelua. BB 24/7 sisältyy Ruutu+:n peruspakettiin, joka maksaa 9,95 €/kk. Uudet asiakkaat saavat lisäksi alkuun kahden viikon maksuttoman kokeilujakson, jonka voi keskeyttää tuona aikana milloin tahansa. Jos ilmaisjaksoa ei katkaise, jatkuu tilaus toistaiseksi voimassa olevana voimassa olevan hinnaston mukaisena.

Ruutu+ -tilauksen voi maksaa luottokortilla tai laskulla. Luottokortilla maksettaessa kuukausimaksu veloitetaan heti tilattaessa ja tilaus on voimassa seuraavat 30 päivää. Tilauksen voi katkaista koska vain tilausjakson aikana ja katseluoikeus jatkuu viimeisen katseluoikeuden loppuun saakka. Tilaus uudistuu automaattisesti edellisen jakson päätyttyä, jos sitä ei itse käy päättämässä.

Big Brother 24/7:aa voi katsoa useilla eri päätelaitteilla. Tietokoneen lisäksi Ruutu+ toimii ainakin Android- ja iOs-laitteilla matkapuhelimissa ja tableteissa. Ruutu+:n saa isolle näytölle monien älytelevisioiden sovelluksilla ja siirtäminen isolle näytölle onnistuu myös Chromecastilla ja Apple TV:llä. Lisätietoja Ruutu+:n päätelaitetuesta löytyy täältä. Ruutu+:n tilaukseen sisältyy Big Brotherin lisäksi paljon muita sarjoja, elokuvia ja urheilua, mutta eivät erillismaksulliset pay-per-view-lähetykset.

Suora lähetys BB-talosta käynnistyy sunnuntaina 6.9.2020 hetkeä ennen kauden alkua (Kickoff alkaa klo 21.00) ja jatkuu siitä katkeamattomana aina kauden loppuun ja valojen sammutukseen saakka. Maksullisen sisällön lisäksi Ruudusta voi seurata ilmaiseksi Jimin ja Nelosen Big Brother -lähetykset sekä ohjelmaan liittyviä klippejä, joita tuotetaan varmasti runsaasti kauden mittaan.

Ruutu+ Big Brother -sivut

Ruutu+:n hinnasto
Tilaa Ruutu+


Tulosta   Sähköposti