Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

Fanisivut.net on täysin fani- ja harrastuspohjalta ylläpidettävä sivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria ja Formula 1:ä. Sivusto on itsenäinen ja riippumaton Suomen Big Brotherin tai Formula 1:n tuotannoista ja muista tiedotusvälineistä. Seuraamme Suomen Big Brotheria ja Formula 1:ä mm. uutisin ja kolumnein tuotantokausien aikana, mutta myös kausien välillä. Sivuston kirjoituksia voi kommentoida jokaisessa kirjoituksessa olevalla kommenttilomakkeella tai sivuston palautelomakkeella. Olethan tutustunut sivustomme rekisteri- ja tietosuojaselosteeseemme?

Meillä ole tuotantoyhtiöiden tai Big Brotheria ja Formula 1:ä esittävän kanavan kanssa mitään sopimuksia tai muuta yhteistyötä. Julkaisemme sivustolla oman linjamme mukaisesti artikkeleita ja muuta sisältöä. Emme voi vaikuttaa BB- tai F1-tuotannon tekemisiin, emmekä myöskään käsittele tai välitä edelleen heille kuuluvia palautteita. Ohjelmien tuotantoon saa yhteyden esimerkiksi Nelonen Median (BB) tai MTV Oy:n (F1) verkkosivujen kautta.

Emme vastaa Fanisivut.netin ulkopuolisten sivujen sisällöstä ja linkkien toimimisesta, vaikka niiden linkkejä saattaa sivustollamme esiintyä. Ulkopuolisten sivustojen sisältöä koskeva palaute on lähetettävä ko. sivustoa ylläpitävälle taholle.

Mikäli haluat kommentoida tai kysyä jotain Fanisivut.netiin liittyen, löydät yhteystietomme täältä.