Ensimmäinen viikkotehtävä epäonnistui

Ensimmäinen viikkotehtävä saatiin päätökseen torstaina. Asukkaiden tehtävänä oli toimia palohenkilöinä BB-paloasemalla viikon ajan. Viikkotehtävä tuomittiin epäonnistuneeksi.

Ennen tuloksen julkistusta, osa asukkaista veikkaisi tehtävän olevan onnistuneen, osa epäonnistuneen ja osalla ei ollut asiaan mielipidettä. Kaiuttimista kuului lopulta karu tuomio: tehtävä oli epäonnistunut. Tuloksen tultua julki sohvalle asettuneet asukkaat hiljenivät ennen kuin alkoivat käydä läpi, mikä meni vikaan. Asukkaat panostivat viikkotehtävään 99 %:n panoksella, joten heidän viikkobudjettinsa on nyt 2,10 €.

Aluksi keskustelua käytiin koko porukalla, mutta pian osa lähti tupakalle ja pieni osa jäi keskustelemaan. Etenkin puhetta aiheutti johtajuus, jossa puhuttiin laajemmin Mariannen johtamisosuudesta tehtävän alussa. Eniten keskusteluun ottivat osaa Marianne ja Marianna, joka oli haluton harjoittelemaan varusteiden pukemista ensimmäisenä tehtäväyönä.

Keskustelu sujui kuitenkin asiallisessa hengessä. Kukaan ei korottanut ääntään, vaikka harmiteltiinkin sitä, ettei kaikki osallistuneet kokonaan palautteen antoon. Marianna kritisoi Mariannen johtamistaitoja, kun Marianne ei ollut komentanut Mariannaa harjoituksiin, vaan pyytänyt. Marianne kuitenkin asiallisesti perusteli toimiaan.

Myös Mia toivoi, että Marianne olisi ottanut komentavamman otteen, kun porukka ei ollut innostunut harjoituksista. Muutkaan johtoasemassa olleet, eli Tero ja Marianna eivät saaneet täysin puhtaita papereita osuudestaan. Toisaalta esimerkiksi todettiin, että tehtävän epäonnistuminen johtui todennäköisesti monesta pienestä asiasta.

Seuraava viikko BB-talossa joudutaan tulemaan toimiin siis pienillä ruokavaroilla. Saa nähdä, kuinka pahasti se kiristää asukkaiden välejä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.