Harri pääsi pois sairaalasta

Big Brotherin viralliset nettisivut tiedottivat torstaina, että viime viikolla sairaalaan verenmyrkytyksen takia joutunut Harri on päässyt pois sairaalasta. Harrin jatkosta Big Brotherista ei ole kerrottu virallisesti vielä mitään.

Viralliset BB-nettisivut kertoivat Harrin tilanteesta sen jälkeen, kun Seitsemän Päivää -lehden verkkosivuilla oli julkaistu kuva Harrista jonkun naisen kanssa helsinkiläisessä hampurilaisravintolassa. Mitään tarkempia tietoja ei annettu kuin se, että Harri on päässyt pois sairaalasta.

Lisätietoja ei annettu esimerkiksi hänen mahdollisesta jatkosta BB-talossa. BB-tuottaja Mikko Räisäsen mukaan asiaan palataan myöhemmin. Eri keskustelupalstoilla on kuitenkin liikkunut huhuja, että Harri ei olisi palaamassa taloon. Sairaalasta pääsemisen jälkeen Harri on nähty eri keskustelupalstojen mukaan ainakin Toijalassa ja Jyväskylässä.

Se, että Harri on nähty ulkomaailmassa useissa eri paikoissa, viittaisi todellakin siihen, ettei hän olisi palaamassa taloon. Virallista vahvistusta tähän odotetaan kuitenkin yhä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.