Kahdenlaisia tuntemuksia keskiviikon klipeistä

Keskiviikkona videoklippien ja äänestystilanteen esittäminen BB-talon televisiosta jatkui. "Puukonkieliset uutiset", kuten asukkaat näitä kutsuivat, kiristivät aluksi asukkaiden välejä, mutta iltaa kohti tunnelma rentoutui.

Asukkaiden viikkotehtävänä oli olla häätöäänestyksessä, johon BB oli heidät kaikki nimennyt. Lisäksi heidän nähtäväkseen annettiin television kautta reaaliaikaisia äänestystilanteita ja videoklippejä kauden varrelta. Viikkotehtävään kuuluu myös päivätehtäviä, joista asukkaita palkitaan varsin erikoiseen tyyliin.

Tiistain klipit olivat jo herättäneet voimakkaita tunnereaktioita, eikä keskiviikon ensimmäiset klipit tehneet poikkeusta. Ensin näytettiin Johanin ja Minnan poreallasvideota, jossa he hyväilivät toisiaan ensimmäisen illan bileissä. Johan meni aivan hämilleen videosta, mutta tämä oli pientä tulevan rinnalla.

BB räjäytti pankin, kun se paljasti Johanin, Jari-Matin ja Teron päiväkirjahuonekeskustelun, jossa mieskolmikko arvosteli kovin sanankääntein tuona iltana taloon tulleita Annaa ja Kaisa-Reetaa. Anna otti etenkin Johanin loukkaavat sanat itseensä ja suuttui miehelle. Johan meni pyytämään hieman myöhemmin Annalta anteeksi ja kaksikon välit palautuivat ainakin näennäisesti ennalleen illan aikana.

Teron ja Tuulin välille yritettiin luoda kitkaa pitkin päivää monien klippien voimin. Teron taloelämästä näytettiin mm. herkkiä hetkiä Mariannen kanssa ja Tuulilta esitettiin klipit Johanin kanssa sviitissä ja Jari-Matti hyväilemässä Tuulia, kun samassa sängyssä oli nukkumassa myös Tero. Tero ja Tuuli eivät juurikaan hätkähtäneet videomateriaalista, vaan he naureskelivat nähdylle. Terolta näytettiin myös nimeämisklippi, jossa hän valenimeämisissä antoi pisteitä Johanille ja Annalle, mutta suurta draamaa tästäkään ei saatu.

Äänestystilanteet pysyivät aika lailla ennallaan päivän aikana. Tero ja Anniina ovat lähes vakiinnuttamassa paikkansa eniten turvassa olijoina. Suurimmassa vaarassa tulla häädetyksi sunnuntaina olivat BB Extran aikoihin Anna, Alex ja Jarmo, mutta erot ovat hyvin pieniä. On myös muistettava, että sunnuntain Talk Show'n aikana annetaan kaiketi niin paljon ääniä, että tilanne voi muuttua aivan miten vain.

Keskiviikon päivätehtävänä oli naruhyppely. Tehtävän voittaja oli se, joka pystyi hyppimään kaikista pisimpään. Voittajaksi selvityi Tuuli, joka sai palkinnoksi valita yhden näytettävän videoklipin. Tuulin valinta kohdistui hänen, Jari-Matin ja Teron kimppasänkyklippiin. Keskiviikkona palkittiin myös tiistain performanssitehtävän voittaja, joka oli Alex. Hän sai palkinnoksi viettää puoli tuntia varastohuoneessa.

Asukkaat ovat käymässä yöpuulle. Yöllä tuskin on odotettavissa televisiosta ohjelmaa. Jatkuuko viikkotehtävä vielä torstain jälkeen? Se selviää vuorokauden sisällä.

Viikkotehtävän kuvaus Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.