Keskipohjalainen paljasti asukkaiden kotipaikkakuntia etukäteen (voi spoilata)

Suomen neljännestä Big Brotherista on tihkunut viime päivinä muutamia paljastuksia. Virallisten kanavien ohi on kerrottu uudistuksista talossa ja viimeisimpinä sanomalehti Keskipohjanmaa paljasti tulevien asukkaiden kotipaikkakuntia.

Nettisivusto Findance.com kertoi sivuillaan, että sanomalehti Keskipohjanmaa on paljastanut tulevan BB-kauden asukkaiden kotipaikkakuntia etukäteen. Findancen mukaan Keskipohjanmaa oli paljastanut, että tulevaan BB:hen saadaan asukas ainakin Kokkolasta ja Nivalasta. Keskipohjanmaan mukaan talossa nähdään aluksi 12 asukasta. Sama määrä asukkaita on mennyt joka vuosi taloon tuotantokauden alkaessa Suomen BB:ssä.

Tänä vuonna Big Brotherin odotukseen on tullut suomalaisittain uusi piirre: tietojen vuotaminen. Maailmalla tämä on jo tuttua, sillä esimerkiksi Iso-Britanniassa tai Australiassa pikemmin sääntö kuin poikkeus, että "insiderit" vuotavat tietoa esim. lehdistölle ennen kauden alkua. Välillä jopa BB-talon kuvia vuodetaan julkisuuteen ennen aikojaan.

Se, onko kyseessä tuotannon markkinoinnin keino, onkin sitten toinen juttu. Tässä saattaa olla osittain kysymys siitä, että tuotannon väki vuotaa tahallaan tiedonmurusia ulkopuolelle, jotta kiinnostus tulevaa kautta kohtaan kasvaa entisestään. Tottakai tällaisissa tapauksissa "sisäpiiriläinen" muistaa sanoa, että "enhän minä saisi kertoa, mutta..." Toivotaan nyt, että tiedot pitävät edes suurinpiirtein paikkaansa, ettei kyse ole ainakaan vedätyksestä. Se olisi huono juttu.

Big Brotherin neljäs kausi käynnistyy 24/7-palvelussa tiistai-iltana 26.8.2008 todennäköisesti klo 19-21 välillä. Subilla uutta kautta aletaan seurata keskiviikkona 27.8.2008 klo 21.00.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.