Neljäs Big Brother käynnistyy tänään! - päivitetty 26.08.2008, 13:04

Lähes yhdeksän kuukauden odotus on takana ja se on täällä taas, nimittäin Suomen Big Brother! Kaikkiaan jo neljännelle kaudelle starttaava tosi-tv -formaatti käynnistyy tänään tutussa paikassa Espoon Kivenlahdessa reilun kolmen kuukauden ajaksi.

Mikäli huhuihin ja tuotantotiimin hehkutuksiin on uskominen, uudistuksia on tehty suurella kädellä. Niinhän on luvattu aikaisempinakin kausina, mutta nyt puheet ovat olleet ehkä asteen rehvakkaampia ja konkreettisempia. Tuloksia - siis muutoksia - on nähtävä, muuten on paha pettymys.

Kickoff, eli BB-avaus tapahtuu tänään tiistaina Kivenlahdessa klo 19 alkaen. Asiasta tiedotettiin maanantaina Subin BB-Blogin kautta ja aikataulua tarkennettiin MTV3:n Viihdeuutisten toimesta tiistaiaamupäivänä. Fanit haluavat nähdä mielenkiintoisia asukkaita, josta näimme jo kurkistuksen Asukkaaksi taloon -ohjelmassa. Toinen mielenkiintoinen kysymys on uusi talo, jota on hehkutettu. Seinää pitäisi olla kaatunut ja muuta muutosta pitäisi olla myös, mutta sen näkee pian. Talon sisustuksen on suunnitellut production designer Tiina Anttila.

Tehtävät ovat tärkeimpiä elementtejä asukkaiden viikkorutiineissa. Tälle kaudelle tehtävien luvataan vaikuttavan entistä enemmän asukkaiden ryhmädynamiikkaan, kertoo tuottaja Mikko Räisänen Iltalehden haastattelussa tiistaina. Ryhmähenkeä koetellaan ilmeisesti myös talon sisutuksella, jolla on pyritty siihen, että klikkiytymisestä tulee vaikeaa.

Yhtä aikaa Kickoffin kanssa käynnistyvät myös kamerat BB-talossa netin ja kaapelin 24/7-palveluissa ja viralliset BB-nettisivut avataan. Nettisivut seuraavat talon tapahtumia reaaliajassa ja tälle kaudelle myös nettisivustolle on luvattu uudistuksia, mm. edellä mainittu BB-blogi ja Subin nettiin on luvattu myös ilmaisia videoklippejä. Myös asukkaiden kartoituksessa ollut astrologi Tuija Uusitalo kirjoittaa sivuille kommenttejaan astrologisesta näkökulmasta.

Seuraavan reilun kolmen kuukauden aikana nähdään, mitä muuta uusi kausi tuo tullessaan. Odotuksissa on ainakin selkeästi parempi kausi kuin heikko kolmoskausi. Joka tapauksessa johtopäätösten teko alkaa tänä iltana ja lopulliset päätökset saadaan 97 päivän päästä, kun BB-finaali käydään sunnuntaina 30. marraskuuta.

Live-palvelut käynnistyvät tiistai-iltana n. klo 19.
Subilla Kickoff nähdään ke 27.8.2008 klo 21.00 alkaen.

Katso myös:
Big Brotherin viralliset nettisivut Subin netissä
Subin Big Brother -blogi (saattaa spoilata)
Kickoff käynnistyy tiistaina klo 19, katso aikataulu!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.