Antti, Iida, Stefania ja Toni häätöäänestykseen - päivitetty 30.10.2009, 01:18

Neljä asukasta on asetettu tämän viikon häätöäänestykseen, kaikki kesken kauden tulleita asukkaita. Häätöuhan alla ovat Antti, Iida, Stephania ja Toni.

Kaikki äänestykseen joutuneet ovat Tonia lukuun ottamatta ensimmäistä kertaa häätöuhan alla. Toni on äänestyksessä kolmatta kertaa. Talon päälliköllä Esa A:lla oli koskemattomuus nimeämisissä ja Kätlin on valmistautumassa Filippiinien matkaan, mutta kaikkia muita asukkaita pystyi nimeämään häätöäänestykseen.

Nimeämistulokset otettiin vastaan varsin rauhallisin tunnelmin. Eniten yllättynyt tuloksista oli Saranna, joka ei ollut nimettynä, vaikka itse pelkäsi niin. Kukin häätöuhan alla ollut epäili, että juuri hän putoaa ensi sunnuntaina talosta. Normaalit spekulaatiot myös lähtijöiden määrästä käynnistyivät jälleen.

Sunnuntaina BB-talosta häädetään yksi asukas suorassa Talk Show -lähetyksessä.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.