Huikea huhu liikenteessä (voi spoilata)

Big Brother -kautta koskien on taas ennen kauden alkua toinen toistaan uskomattomampia huhuja liikenteessä. Näin elokuun alkupäivinä on jo yksi varsin mehevä huhu liikkeellä, jonka voit lukea klikkaamalla "Lue lisää" -linkkiä.

Spoileripelkoisille varoitamme huhuista otsikossa olevalla spoilerivaroituksella. Olivat huhut sitten totta tai ei, on hyvä varoittaa niitä, jotka eivät halua tietää tulevista tapahtumista etukäteen. Spoilerivaroituksin toimimme tosin vain ennen kauden alkua, emme enää kauden aikana, vaan silloin elämme talon kanssa reaaliajassa.

Mutta nyt niihin huhuihin. Jatkoajan keskustelupalstalla nousi maanantaina esiin huhu, jonka mukaan tänä vuonna BB:ssä olisi tavallaan kaksi taloa jonkin aikaa. Toisessa talossa olisi miehiä, toisessa naisia ja talot yhdistettäisiin jossain vaihessa. Jatkoajana nimimerkki JMA:n mukaan tieto olisi "kuultu suht luotettavalta taholta". JMA käski kuitenkin olemaan kivittämättä itseään, mikäli huhu osoittautuu vääräksi.

Toimituksemme korostaa, että tässä vaiheessa on kyse vasta huhusta, mitään varmistettua ei ole. Jos huhu on totta, olisi se Suomen mittakaavassa todella mielenkiintoinen twisti. Varsin huikea sellainen. Lopullinen totuus saadaan BB:n alkaessa elokuun viimeisellä viikolla. Asukkaat astuvat taloon 25. elokuuta ja lähetykset Subilla käynnistyvät 26. elokuuta.

Lue myös:
Nimimerkki JMA:n viesti Jatkoajan keskustelupalstalla ti 4.8.2009 (voi spoilata)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.